Horoscop Azi

Zodia care suferă cel mai mult în 2019. E cea mai afectată zodie din horoscop 2019

Horoscop 2019. Anul 2019 va fi tumultuos pentru multe zodii, însă există o zodie care va suferi cel mai mult dintre toate și pe umerii căreia vor cădea multe greutăți. Iată care este zodia bătută de astre anul viitor.

Scorpionul, căci despre ea este vorba, va traversa tranzite grele și puternic încărcate negativ anul viitor. Depinde doar de ei să își găsească echilibrul sentimental și să fie cumpătați și calmi.

Nativii Scorpion sunt înzestrați cu o intuiție și cu un al șaselea simt atunci când vine vorba despre loialitatea și devotamentul partenerilor. Detectează trădările și nu se lasă înșelați. Un Scorpion mințit devine furios chiar dacă nu o arată.

Este bine să fiți total sinceri atunci când aveți un partener Scorpion. Nu va acceptă nici o înșelătorie, nici o ascundere a adevărului. O dată ce e mințit, acest nativ devine suspicios și bănuitor și va fi greu să îi recastigati încrederea.

În 2019, viața Scorpionului va lua o altă turnură. Va fi înșelat de partenerul de viață, dar și de cei de afaceri. Va simți cum viața i se schimbă radical și se va simți nesigur pe sine în multe privințe.

Horoscop 2019 Scorpion. Tradarea le va marca existența

Din păcate, în 2019 Scorpionul va simtipe propria-i piele cum e să îi pierzi pe cei care îi erau dragi. Perioada întunecată va dura în jur de 3-4 luni din an. În restul timpului, nativii își vor linge rănile și vor încerca să renască din propria cenușă. Doar cei puternici vor reuși.