Horoscop Azi

Top 5 zodii care pot manipula pe oricine

Unele zodii sunt extrem de sigure pe ele și sunt în stare să facă orice pentru a-ți atinge scopurile. Iată cele 5 zodii acre pot manipula pe oricine.

Berbec

Ai face orice pentru a-ți atinge scopurile și de aceea te folosești mereu de cei din jurul tău pentru a obține absolut tot ce îți dorești. Nu te interesează că îi pui pe ceilalți într-o lumină mai puțin bună ci urmărești doar obiectivele tale. Ce mai contează cei din jurul tău dacă tu ajungi exact acolo unde îți dorești?

Scorpion

Chiar dacă ții extrem de mult la cei din jurul tău și nu vrei să îi pui într-o lumină proastă, chiar asta ajungi să faci. Îți dorești atât de mult ca totul să iasă exact așa cum îți dorești în cât nu te mai uiți absolut deloc în jurul tău. Folosești orice mijloc pentru a avea cele mai bune rezultate și reușești absolut de fiecare dată.

Vărsător

Manualul de manipulare este preferatul tău. L-ai studiat toată viața și încă nu reușești să îl lași din mână. Pentru tine este extrem de important să îi ai la degetul mic pe cei din jurul tău și de aceea faci tot ce poți pentru a-i domina și pentru a-i face să facă absolut totul pentru tine. Îi ai pe toți la degetul mic iar asta te face să te simți extrem de bine.

Leu

Ai impresia că ești buricul pământului și că toată lumea ar trebui să joace așa cum cânți tu. Ești extrem de sigură pe tine iar asta te face să nu te gândești deloc și la starea celor pe care îi manipulezi fără scrupule. Ești regina manipulării și toți sunt conștienți de acest lucru însă nu au cum să plece de lângă tine, pentru nimic în lume.

Gemeni

Nativii acestei zodii iubesc să îi aibă pe toți din jurul lor la degetul mic. Nu pot trăi altfel iar asta îi face să fie extrem de aroganți și să se creadă superiori. Cei din jurul lor le dau mereu impresia că au situația sub control însă nu este întotdeauna așa.

Încearcă să fii mai blândă cu cei din jurul tău și vei avea doar de câștigat. Nu îți amintești cum este să îi tratezi pe cei din jurul tău ca pe niște prieteni și nu ca pe niște marionete.