Horoscop Azi

Top 5 cele mai fricoase femei din zodiac

Frica este o trăsătură care ne poate influenţa uneori întrega viaţă, în funcţie de obiectul acesteia, de aceea ar fi bine să ştim care sunt predispoziţiile zodiacale pentru cele mai fricoase doamne.

Leu: teama de a primi comentarii proaste

Deoarece femeia Leu are o mândrie destul de mare și îi place să atragă admirația celorlalți, de îndată ce unul din jurul său începe să o admire un pic mai puțin decât înainte, este cuprinsă de o teamă nemărginită şi totul în jur se năruieşte.

Fecioară: teama de a fi respinsă

Din moment ce femeile din zodia Fecioarei sunt cele mai iubitoare și dulci de pe această lume, ele se tem să nu fie respinse de către alții. Ele trebuie să fie bune, să fie înconjurate de flori și se hrănesc literalmente cu dragostea pe care le-o oferă prietenii lor, familia și iubiţii lor.

Balanţă: teama de a nu găsi dragoste

Femei cu accent etern romantic, Balanţele au mai multe aspirații profesionale și familiale, dar mai ales îşi doresc o viață plină de dragoste. Deoarece ele însăşi are dezvoltată o latură destul de nestatornică, se tem că nu vor găsi partenerul potrivit, pe care să-l poată iubi și cu care să-şi împartă viaţa.

Scorpion: teama de a nu fi înțeleasă de către familia sa

Femeia Scorpion se teme de a fi înțeleasă greşit pentru totdeauna de cei din jurul său. Din moment ce este departe de a fi cel mai bun comunicator în această lume, are adesea un timp îi vine destul de greu să explice ceea ce el crede altora, astfel încât aceştia nu înțeleg și îi marginalizează relativ uşor.

Berbec: teama de a nu fi mediocră

Femeia Berbec excelează în toate domeniile. Ea are un spirit de competiţie destul de dezvoltat, este o persoană care urăște mai mult decât orice altceva să eșueze în ceea ce ea se angajează să facă. Vrea să fie bună în tot ceea ce face, dar mai ales pentru propria sa mândrie și nu pentru a mulţumi pe alţii.