Horoscop Azi

Niciodată să nu te lupți cu aceste 5 zodii…nu poți să câștigi

1. Capricorn

Par liniștiți și la locul lor, nu ți-ar trece prin minte că le-ai putea vedea latura agresivă. Sunt niște oameni ai principiilor solide, nu niște soldați antrenați pentru luptă.

Dacă însă ai făcut ceva ce ei consideră de neiertat, te vor pune la locul tău cu multă inventivitate. Nu vor sta să negocieze cu tine, nu le pasă dacă ai făcut-o intenționat sau nu, și în niciun caz nu vor trata lucrurile cu ușurință, de parcă ai fi făcut o greșeală oarecare.

Nu poți să te lupți cu ei, pentru că arsenalul lor e bogat și pregătit exact pentru aceste situații.

2. Săgetător

Nu sunt cei mai agresivi nativi, dar sunt printre cei mai aprigi la mânie. Dacă își pierd răbdarea cu tine, vor spune ce au pe suflet chiar în acel moment, cu o mare sinceritate, dar și cu o lipsă completă de diplomație.

Nu vor ține cont de nimic, punând la bătaie toate mijloacele ca să câștige. De multe ori n-au niciun motiv plauzibil, așa li s-a năzărit sau cine știe cum li s-a părut lor că te-ai comportat față de ei. Cert este că, atunci când sunt nervoși, vor mătura cu cei care li se opun, chiar dacă poate mai târziu vor regreta.

3. Berbec

Sunt firi pasionale, de aici și agresivitatea lor puternică. Se pot controla până la momentul când ai spus ceva absolut inacceptabil pentru ei. Dacă se simt jigniți, nu vor sta să argumenteze cu tine, vor fi gata de luptă.

Sunt niște războinici incisivi, care îți atacă punctele slabe, de te trezești că nu ai ce să le faci. Nu apuci să-ți pui la cale strategia, că ei te-au și ghicit, iar toata construcția ta se năruie. Nu poți lupta cu ei atunci când își pun în minte să câștige, pentru că nimic nu-i abate de la hotărârea lor.

4.Scorpion

Sunt inamici feroce, pentru că iau orice bătălie în serios, fie ea cât de măruntă. Sunt suspicioși și extrem de răzbunători, fiind capabili de multă agresivitate dacă chiar ai întrecut măsura și ai trecut peste indicațiile lor.

Să te lupți cu ei poate fi o cauză pierdută pentru că joacă murdar. Sunt inventivi și de-a dreptul malefici în loviturile lor. Tot ce poți face e să-i privești și să iei lecții, cel puțin dacă ești la prima confruntare. Va fi greu să-ți dai seama de adevăratele lor intenții, pentru că nu poți ști niciodată cât de supărați sunt.

5. Leu

De regulă sunt siguri pe ei și nu vor reacționa chiar la orice îi irită, așa că te vor lăsa în pace dacă doar îi enervezi. Însă dacă se simt amenințați, proiectele lor sau echipa lor sunt în pericol nu se vor gândi de două ori.

Acțiunile lor sunt intervenții în forță, iar oponentul lor nici nu va ști ce i-a lovit. La suprafață par calmi și calculați, dar în interiorul lor clocotește o furie devastatoare. Nu o vor arăta pentru că sunt prea mândri, dar se vor exprima prin cuvinte dure, și simpla lor prezență poate intimida orice adversar.