Horoscop Azi

De ce zodii sunt atrași Taurii

Taurul este de modă veche atunci când vine vorba de dragoste – reprezintă o combinație complexă între duritate și sensibilitate. Își dorește un partener stabil, loial, care să îi ofere afecțiunea de care are nevoie. Află de ce zodii sunt atrași Taurii!

Leu

Atunci când Taurul și Leul se întâlnesc într-o aventură de dragoste, ei pot fi un cuplu grozav, deoarece știu să-și înlăture ego-urile unii altora și să-și iubească partenerul de viață!

Ambele semne zodiacale au nevoi similare: Taurul are nevoie de multă afecțiune, să fie iubit și prețuit, în timp ce Leului îi place să fie complimentat în permanență și vrea să fie adorat și admirat.

Sunt ambii iubitori extrem de loiali și posesivi. Dat fiind faptul că dorințele lor se aseamănă, ei reușesc să satisface cerințele celuilalt și să formeze, astfel, o pereche de invidiat.

Rac

În cadrul unei relații de dragoste, Taurul și Racul se potrivesc de minune. Cele două semne zodiacale, deși opuse, reușesc să își consolideze relația prin înțelegere reciprocă profundă.

Taurul și Racul au multe lucruri în comun: ambii pun stabilitatea mai presus de orice într-o relație de dragoste; ambii sunt dependenți de afecțiunea celuilalt (Racul, fire sensibilă, simter nevoia de o confirmare permanentă a iubirii, în timp ce Taurului îi place să își răsfețe partenerul cu diferite surprize, daruri si cine romantice).

Ambele semne zodiacale sunt destul de atașate de locuința lor și iubesc să petreacă nopțile acasă, uitându-se la un film și luând în brațe persoana iubită.

Gemeni

Atunci când Taurul și Gemenii se întâlnesc într-o aventură de dragoste, ei trebuie să aibă suficient timp să învețe care este dinamica relației lor și cât de bine se pot înțelege. Ambii au multe de oferit unul pentru celălalt, dar și multe de învățat.

Cel mai important aspect pe care trebuie să îl aibă în vedere este înțelegerea de ambele părți. Taurii se simt provocați de dubla personalitate a Gemenilor, însă acest lucru poate constitui uneori o problemă.

Dacă Taurul posesiv este capabil să își calce pe orgoliu și să îi dea nativului din zodia Gemeni atât impresia de securitate și intimitate, dar și de libertate, lucrurile vor merge bine între cei doi.

Taurul poate avea așteptări prea mari pentru gustul unui nativ din zodia Gemeni la începutul relației, dar Gemenii pot deveni dependenți și stabili – Taurul trebuie pur și simplu să fie răbdător.

Săgetător
În cadrul unei relații de dragoste, legătura dintre Taur și Săgetător poate fi una incredibil de pasională și pătimașă. Totuși, ei trebuie să să învețe să gestioneze energia specială pe care această relație o generează. Amândoi au multe de câștigat din parteneriatul lor.

În timp ce Săgetătorul se dezvoltă atunci când intră în contact cu oameni sau locuri noi, Taurul poate fi destul de mulțumit de rutină, deoarece le oferă o anumită siguranță.

La începutul relației, Taurul ar putea avea tendința de a cere mai multă atenție și stabilitate decât Săgetătorul este capabil să ofere, dar dacă Taurul învață să fie mai răbdător, Săgetătorului îi va fi mult mai ușor să se apropie de acesta.