Horoscop Azi

O zodie explodeaza de nervi. Citeste horoscop zilei de 8 ianuarie 2018

ZODIA ZILEI: FECIOARA

Agresivitatea ta este raspunsul la minciunile si manevrele pe care cei din jur le-au facut pe la spatele tau. Ai parte numai de critici si de chicoteli pe la spate si trebuie sa demonstrezi ca nu esti omul pe care cineva poate sa il puna usor la zid. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Muncesti enorm de mult si asta nu e tocmai bine. E adevarat ca vin si banii in urma muncii tale, insa cand te mai poti bucura de ei cu adevarat? Mai fa si tu o pauza. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Esti incurajat sa incepi un proiect frumos si ai langa tine numai oameni care te sustin. E timpul sa faci acel salt de care ai avut nevoie in cariera. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Te lovesti de un zid al neintelegerilor. Realizezi ca nu esti explicit atunci cand ceri ceva de la oameni, ca de multe ori ai impresia ca le-ai spus ceva, dar a fost doar in mintea ta. Exprima-te cu mai mult curaj. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ziua incepe formidabil din toate punctele de vedere. Ai parte de surprize inca de la prima ora a zilei, deci profita din plin de acest insorit august. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

A sosit timpul sa faci un pas in spate, sa te uiti la ceea ce ai reusit sa faci de unul singur pentru a prinde curaj si ambitie pentru ce va urma. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

O persoana se baga unde nu ii fierbe oala, adica in ciorba ta. Fa-o sa dispara din vorbe taioase si nu o lasa sa isi exercite influenta asupra celor dragi tie nicio secunda. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Cineva te cheama intr-un proiect nou. Ti-l prezinta in note atat de optimiste incat iti vine sa pui osul la treaba din prima secunda. Ai putina rabdare si mai documenteaza-te. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

O actiune inceputa in trecut se sfarseste tocmai asa cum trebuie. Esti extrem de fericit sa vezi ca ai reusit sa duci la capat ceva ce parea imposibil de abordat. Tine-o tot asa. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Nu te lasa calcat in picioare de nimeni, chiar daca e vorba de persoane care iti sunt superioare din punct de vedere ierarhic. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Nu mai face gesturi care nu sunt primite asa cum trebuie. Gata cu atata bunatate. A venit ziua sa te gandesti si la tine, de vreme ce altii nu stiu sa aprecieze eforturile tale. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Azi esti atat de lenes incat iti este greu sa te scoli din pat ca sa te speli pe fata. Hei, ce e cu atitudinea asta blazata? Trezirea! Numarul norocos al zilei: 18.