Horoscop Azi

S-au descoperit zodiile cu puteri paranormale! Află dacă e şi zodia ta în top

Cu totii avem capacitatea de a prevedea anumite lucruri din viitorul apropiat. Fiecare dintre noi are experienta stranie a unor premonitii care se implinesc. Dar exista cateva zodii care sunt inzestrate cu abilitati deosebite, care au vise premonitorii si capacitatea de a patrunde dincolo de limitele realitatii.

Se spune despre zodiile de Apa, Racii, Scorpionii si Pestii, patronate de Neptun si de Luna, ca pot avea abilitati extrasenzoriale si ca sunt cele mai legate de universul paranormal. intr-adevar, Pestii sunt cei mai inzestrati, dar, in mod curios, Varsatorii sunt cei care pot trece de barierele mintii, iar Fecioarele au abilitatea de a prevedea evenimentele din viitor.

1. Pestii, cea mai misterioasa dintre zodii

De multe ori, visele nativilor Pesti sunt premonitorii, iar ei primesc, adesea fara sa fie constienti de asta, mesaje subtile din universurile paralele, pe care le folosesc pentru a prevedea activitatile lor in viitor.

Nativii Pesti sunt capabili sa sondeze partile cele mai intuncoase ale subconstientului si sa descopere mistere care ii vor ajuta in lumea reala. Nu de putine ori prevad moartea unei persoane, schimbarile dramatice din viata celor dragi, dar mai ales lucrurile frumoase pe care si le doresc cu intensitate.

2. Varsatorii pot citi gandurile altora

Se spune despre nativii Varsatori ca viseaza foarte mult si ca se intampla adesea ca visele lor sa se confunde cu realitatea a doua zi. Sunt uimiti si ei de faptul ca ceea ce vad in vise se poate arata si in universul real, chiar daca exista anumite diferente.

Pe de alta parte, Varsatorii sunt inzestrati cu abilitatea de a citi gandurile celor din jur, pentru ca au o sensibilitate anume cu care descifreaza foarte usor privirile, zambetul sau cea mai mica schimbare de pe fata interlocutorului lor.

3. Fecioarele, capabile de previziuni riguroase

Nativii acestei zodii sunt foarte atenti la toate detaliile din jurul lor, aduna o multime de informatii utile si speculeaza slabiciunile celorlalti. Tocmai de aceea, ei sunt capabili sa analizeze cu mai multa eficienta decat cei din jur derularea unor evenimente in viitorul apropiat.

Cu alte cuvinte, probabilitatea ca ceva sa se intample asa cum spune un nativ din Fecioara este de aproape 100%. Iar cand Fecioarelor le pasa foarte mult de un anumit proiect, fii sigur ca acesta se va desfasura exact asa cum au calculat ele, doar daca nu intervine vreun dezastru… desi si pe acesta il iau in calcul si analizeaza pierderile.