Horoscop Azi

Înșală sau sunt loiale? Horoscopul infidelității pentru fiecare zodie: FEMEI versus BĂRBAȚI

Loialitatea poate fi o caracteristică bine definită atunci când vine vorba de zodii. Astrele spun că niciodată o femeie Rac nu va înșela, în timp ce în zona sexului puternic Balanțele stau cel mai bine la capitolul fidelitate.

Dar care sunt zodiile care înșeală? Războiul FEMEI versus BĂRBAȚI!

1. Berbec

Femeile Berbec sunt aventuroase, așa că există o posibilitate mare să înșele. Au trădat măcar o dată sau au fost tentate să o facă. Bărbatul Berbec atrag femeile ca un magnet datorită încrederii lor de sine, așa că au mai multe relații.

2. Taur

Femeile Taur consideră că trădarea aduce mai multe bătăi de cap decât merită cu adevărat. Bărbații Taur vor face toate femeile să-și schimbe părerea generală despre bărbați.

3. Gemeni

Femeile Gemeni au multe variante când vine vorba de amor, așa că e greu să fie loiale. Bărbatul Gemeni nu va putea alege niciodată doar o singură parteneră grozavă.

4. Rac

Femeile Rac sunt mereu devotate partenerului lor care nu merită asta. Bărbații Rac sunt cel mai probabil prinși la mijlocul unui triunghi amoros.

5. Leu

Bărbatul Leu trebuie să depună eforturi suplimentare ca să reușească să înșele. Femeile Leu sunt tentante să-și înșele partenerii, dar se gândesc de două ori înainte să o facă.

6. Fecioară

Foarte rar vei auzi de o femeie Fecioară care și-a înșelat partenerul. Bărbații Fecioară însă, sunt extrem de devotați partenerei lor și nu concep să o înșele vreodată.

7. Balanță

Femeile Balanță înșală pentru că își pun partenerii pe un piedestal. Pentru un bărbat Balanță, calitatea relației sale îl definește, așa că alege să nu înșele.

8. Scorpion

Femeile Scorpion sunt extrem de emotive, așa că ajung să înșele în cele din urmă. Bărbații Scorpion țin la reputația lor, dar nu rezistă de multe ori și ajung să-și înșele partenera cu toate că vor avea remușcări după.

9. Săgetător

Atât femeia cât și bărbatul Săgetător adoră să se distreze, așa că preferă relațiile care nu sunt de lungă durată. Presară confuzie în jurul lor și nu îi deranjează prea tare.

10. Capricorn

O femeie Capricorn nu are niciodată echilibru în viață și muncește mereu. După ce termină de muncit, e extenuată, așa că e în căutare de plăcere oriunde o poate găsi. Bărbatul Capricorn este și el dependent de muncă, așa că îi lipsește energia pentru a înșela.

11. Vărsător

Atât femeile cât și bărbații din zodia Vărsător încep relații cu oameni pe care îi iubesc cu adevărat, nu doar de dragul de a fi cu cineva. Trădează uneori cu cei mai buni prieteni, dar nu se atașează cu adevărat de ei.

12. Pești

Femeile Pești sunt visătoare și își doresc o relație romantică cu partenerii lor. Singura problemă este că nu pot găsi pe cineva la fel de pasional ca ele. Bărbații Pești înșală fără să se gândească prea mult și ajung să rănească pe cineva.