Horoscop Azi

O zodie se prabuseste la finalul lui decembrie

Luna decembrie este asociată cu bunătatea, succesul, fericirea, liniștea, pacea și armonia în familie. Cu toate acestea, această lună magică nu vine la pachet pentru toată lumea cu aceste elemente extraordinare.

O zodie are foarte mult de suferit în ultima lună a anului. Toate planurile sunt date peste cap, iar nativa are de-a face cu o mulțime de griji și probleme pe care trebuie să le rezolve urgent. În ciuda faptului că sărbătorile de iarnă ne fac mai buni și înțelegători, nativa nu are parte de aceste lucruri din partea celor din jur, motiv pentru care va suferi foarte mult.

Femeia Rac se confruntă cu o lună de coșmar la finalul anului 2018, lucru care o face extrem de vulnerabilă, irascibilă și îngrijorată.

Planul sentimental se confruntă cu o situație nou întâlnită. Dacă până acum erai cea care punea capăt relațiilor care nu-ți mai ofereau fericire, de data aceasta tu ești cea care primești vestea că iubitul tău nu-și mai dorește relația. Tristă, dezamăgită și dezorientată, simți că lumea ta se prăbușește ușor, ușor, fapt pentru care nu mai poți nici măcar să schițezi un zâmbet în colțul gurii.

În ceea ce privește planul financiar, lucrurile nu stau diferit. Locul de muncă se dovedește a fi o adevărată sursă de griji și probleme, deoarece șeful se hotărăște să îți micșoreze salariul din cauza atitudinii manifestate în ultima vreme. Banii devin o problemă pentru tine în această lună, nu-ți mai permiți să-ți faci mofturile, ceea ce te afectează și te face să te plângi fiecărui cunoscut.

Nici planul sănătății nu excelează, fiindcă ai tot felul de dureri în zona abdomenului, lucru care te îngrijorează peste măsură. Vizitele la medic devin o obișnuință, iar grijile fac parte din activitățile zilnice. Spre finalul lunii, durerile încep să dispară, iar sănătatea ta va reveni la normal.

Încearcă să rămâi pozitivă, oricât de multe probleme ai întâmpina, deoarece familia este alături de tine, te sprijină și te ajută, fapt care ar trebui să-ți dea un plus de speranță și optimism.