Horoscop Azi

Horoscop MARIANA COJOCARU pentru CRACIUN. Gemenii raman cu buzunarele goale, Balantele sunt in pericol!

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 22 – 28 decembrie 2018. Luna Plină de Crăciun aduce o perioadă agitată pentru zodii.

Berbec- Luna Plină din data de 22-23-24 Decembrie susţine intuiţia şi vă dă vise premonitorii. Curăţenia ţine de minte-trup şi spirit, dar şi de locul în care trăiţi. Soarele din Capricorn va face opoziţie cu Luna Plină din Rac(domiciliu) şi vor fi în rezonanţă cu Axa Timpului pe astrograma generală, nu pe cea natală, de aceea vă puteţi suna rudele, dacă nu ajungeţi să le vizitaţi. Bucătăriţi, dansaţi, vă bucuraţi!

Taur- Sunteţi mari amatori de bucate alese şi băuturi fine, de aceea Sărbătorile trebuie să fie îndestulate, dar pe măsura posibilităţilor voastre. Soarele din Capricorn vă apropie de copii. Pentru ei nutriţi sentimente alese. Un hobby personal vă poate umple fericit timpul. Revederea cu prietenii nu va fi întâmplătoare. Unii vor lega noi prietenii, cu Axa de Destin. Atenţie la sănătate!

Gemeni- Să vă bucuraţi de mâncare, dar să nu exageraţi. De ce? Din cauza Lunii Pline care va fi în Rac. Fiţi cumpătaţi! Nu cheltuiţi peste măsură, că urmează o perioadă în care facturile vor fi mari. Soarele, Saturn şi Pluton din Capricorn nu îşi doresc să vă lase cu buzunarele goale. Unii pot avea credite de rambursat, iar alţii pot să viziteze locuri sfinte pentru mântuirea sufletului. Sănătatea cere investiţii.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 22 – 28 decembrie 2018. Luna Plină de Crăciun aduce o perioadă agitată pentru zodii – previziuni complete pentru Kfetele.ro.

Rac- Patroana voastră astrală va fi în domiciliu, la început de săptămână. E vorba de Lună. Ba chiar vă spun că va fi Lună Plină… Luna Plină sufletului dă lumină, de obicei. Cei cu relaţii incompatibile vor avea de suferit, datorită opoziţiei pe care aceasta o va face cu Soarele, Pluton şi Saturn din zodia opusă- Capricorn. Cei ce iubesc se cadorisesc. Sănătatea aminteşte de odihnă şi reparaţii: curente şi capitale.

Leu- Săptâmăna care urmează va fi una bună, deoarece Luna va tranzita zodia voastră. Posibile câştiguri, stare de spirit pozitivă, alergătură. Începutul de săptămână este destul de delicat pentru sănătate, de aceea vă recomand să aveţi grijă de voi. Să vă îmbracaţi bine, că e sezon rece. Afecţiuni karmice care pot scăpa de sub control. În special, dacă anul de-l lăsaţi în urmă a fost destul de dificil, greu.

Fecioara- Fecioara Sfântă a zămislit Prunc de Lumină, care ne arată calea. Darurile de Moș Crăciun sunt importante, așa cum sunt și momentele de generozitate și altruism. Sănătatea vrea să mergeți la biserică și în mod deosebit la maslu. Legumele nu trebuie să lipsească de pe masă nici măcar de sărbători. O dietă echilibrată e garanția unei sănătăți bune. Daruri primiți, daruri să dăruiți tuturor!…

Balanța- Călătoriile în Moldova Sfântă a lui Ștefan Cel Mare sunt destinații ideale pentru Crăciun, pentru cei care își permit. Artiștii zodiei vor profita de Luna Plină din Rac și se vor bucura de concerte. Există și risc de accidente, de aceea asigurați-vă dacă plecați la drum. Dar din Dar se face Rai! Așa să faceți când vedeți copii, animăluțe și oameni mai puțin norocoși decât voi. Așa vă croiți drum spre stele.

Scorpion- Horoscopul general nu este echivalent cu cel personal. E important să înțelegeți acest lucru. Pe astrograma generală se întrezărește risc mare de separare și de divorț(Karma). În special la cuplurile incompatibile. Aternția o îndreptați asupra copiilor din dotare. Că au nevoie de suport și de ajutor. În special, dacă sunt micuți! Bucurați-vă din plin de prezența lor, pănă cresc mari și pot crea probleme.

Săgetător- Soarele, Saturn și Pluton din Capricorn fac opoziție cu Luna Plină din Rac, semn că bugetul e limitat. Venus este în casa dușmanilor vizibili și invizibili, iar cuadratura lui Jupiter cu Neptun vă îndreaptă fața către credința practicantă. Asta vă ajută să vă eliberați de păcate, că Luna Neagră e cea care vă destabilizează. Este permanent prezentă pe astrograma țării(Capricorn), afectând câștigurile vostre.

Capricorn- Sihăstria, izolarea, ruga sunt căi care se pot dovedi purificatoare. De ce? Opozițiile pe care Soarele, Pluton și Saturn o fac cu Luna Plină din Rac și Axa Karmică sunt aspect care trebuiesc luate în serios, că nu este de joacă cu tranzitele perioadei următoare. Sănătatea și libertatea pot avea de suferit, în special dacă ați mințit și ați accesat bani necuveniți( fonduri, șpagi, etc.). Micile atenții se permit.

Vărsător- Lilith, alias Luna Neagră vă atenționează asupra relațiilor care pot apărea în perioada aceasta. Unele pot fi amăgitoare și de scurtă durată. Iubirile adevărate se pot naște pe zona carierei, dacă nu cumva țin de tinerețe și de karma regală (România este sub Zodia Vărsătorului). Invidiile și bărfele celor care vă fac rău le vor încărca acestora karma(Soare și Karmă în Capricorn). Daruri de 7 și 10 Stele.

Pești- Cuadratura pe care Neptun(Pești), Zeul Mărilor o face cu Jupiter din Săgetător(ambii sunt patronii voștri astrali) vă ajută să înțelegeți cine vă este cu adevărat prieten și aliat și cine nu. Faceți curățenie lună în viața voastră(Luna Plină în Rac) și vă ocupați de familie. Peștii care au pătimit în trup vor înțelege cum credința le spune ce înseamnă moralitatea exemplară. Ceilalți vor plăti scump.