Horoscop Azi

Ei îşi spun adio înainte de Sărbători. Zodia care petrece Crăciunul în lacrimi

O zodie va încheia anul în lacrimi, după ce va decide să-i spună adio iubitului. Sătulă de foarte multe episoade în care iubitul doar dădea de înţeles că se va schimba, acest nativ este decis să o ia pe alt drum.

Gemenii, pentru că despre aceşti nativi este vorba, au foarte mult curaj şi aleg să le spună adio partenerilor înainte de Crăciun.

Chiar dacă nimănui nu-i place să fie singur de Sărbători, aceşti nativi aleg să taie răul de la rădăcini, find conştienţi de faptul că partenerii lor nu se vor schimba.

Nativii Gemeni îşi iau inima în dinţi şi aleg un drum care la prima vedere pare mai greu, dar care le va aduce fericirea.

Felul în care ajunseseră să meargă lucrurile în relaţia lor le arată că nu pot convieţui cu un partener despre care ştiu că a călcat strâmb.

HOROSCOP. Top cinci zodii care înşală de Crăciun! Nu se mai pot abţine

De Sărbători se spune că oamenii sunt mai buni, mai liniştiţi. Este acea perioadă din an pe care ţi-o petreci în sânul familiei, alături de cei dragi. Mai sunt şi oameni care fac rabat de la „reguli” şi ajung să comită infidelităţi chiar în prag de Anul Nou. La fel se întâmplă şi în cazul acestor cinci nativi din horoscop, care nu se pot abţine şi îşi vor înşela partenerul de Crăciun.

O parte din zodii vor avea part de situaţii neaşteptate pe plan amoros. Există chiar situaţii ca unii dintre nativi să se întoarcă la fosta iubire până de Crăciun. Sunt şi oameni pe care sărbătoarea Cărciunului îi va prinde fericiţi, cu zâmbetul pe buze, liniştiţi şi împăcaţi.

Dar la fel vor exista şi oameni trişti, pentru că infidelitatea nu va merge la infinit şi vor descoperi aventurile partenerilor mai devreme poate decât şi-ar fi dorit. Zodiile care au cea mai mare predispoziţie către înşelat sunt Berbecii, Leii sau Scorpionii.

BERBEC
Nativii născuţi în această zodie sunt cei care vor totul de la viaţă şi nu se abat niciodată de la planurile lor. În luna decembrie, vor călca strâmb şi, mai mult, vor ajunge chiar să fie prinşi în fapt. Au mustrări de conştiinţă, însă nici nu renunţă la amant/ă şi aşa ajung să fie prinşi cu mâţa în sac.

LEU
Nativii din aceste zodii iubesc să li se acorde atenţie şi complimente. Deranjaţi că nu le mai primesc din partea partenerului de viaţă, ajung să-şi găsească alinarea în braţele altcuiva, acolo unde îi va şi găsi Crăciunul.

SCORPION
Uită să mai fie loiali şi nici măcar nu se mai uită înapoi atunci când iau deciza de a călca strâmb. Îşi vor petrece Crăciunul îm compania unei persoane elegante, educate. Se gândesc că toate se întâmplă cu un scop în viaţă şi nu au pic de remuşcări faţă de partener.

VĂRSĂTOR
Nu mai au libertate şi nici spaţiu personal. Aşa că preferă să înşele decât să rupă relaţia, crezând că pe moment aşa este mai bine. Vor ajunge să constate că au luat decizia greşită abia atunci când vor fi prinşi în fapt.

TAUR
Nu mai sunt mulţumiţi de modul în care partenerul se comportă în relaţie. Greşeala cea mai mare a nativilor născuţi în această zodie a Taurului este că preferă să calce pe bec, în loc să discute cu partenerul de viaţă, pentru că lucrurile sunt rezolvabile. Nu la fel vor mai fi atunci când iubitul / iubita va afla de infidelităţile repetate.