Horoscop Azi

Horoscop MARIANA COJOCARU pentru 2019. Urmează un an de PENITENŢĂ pentru aceste zodii

Berbec- Sunt aspecte foarte importante în perioada următoare. S-a schimbat complet structura pe tabla de şah a destinului. 1. Axa Destinului(soarta) a intrat în Capricorn şi Rac. 2. Veşti proaste am pentru Săgetători: Mercur este retrograd în Zodia Voastră. Pentru Berbeci urmează o perioadă decisivă în carieră sau în viaţa de familie(karma de pe astrograma voastră e importantă). Dispute sentimentale!…

Taur- Cum Mercur este retrograd în Zodia CenTaurului(Săgetător) să vedeţi ce dispute vor ieşi la locul de muncă. Băgaţi coarnele proverbiale şi nu-i lăsaţi pe cei din jur să vă domine. Atmosfera de la locul de muncă va fi ca lupta de coridă. Prideţi de gât centaurii care nu vă convin şi arătaţi-le cât sunteţi de puternici şi de majestuoşi. Maeştrii de şapte stele, învingători să ieşiţi din această luptă socială.

Gemeni- Cum patronul vostru astral este retrograd în zodia opusă(Săgetor) e bine să fiţi atenţi cu cine discutaţi. În zodia opusă Mercur are efect destul de mic asupra voastră, dar îi vizează foarte tare pe Săgetători şi Scorpioni(bani). Revin probleme din trecut care se vor discutate şi rezolvate. Recuperaţi banii şi bunurile date cu împrumut prin vecini. Vă regăsiţi cu persoane dragi din familie, de care vă era dor.

Rac- Venus este în sectorul astral al familiei, iar Axa Karmică a intrat în Rac şi în Capricorn. Nativii celui de-al treilea decan sunt vizaţi în mod special, dar pot fi afectaţi şi alţi nativi ai zodiei(divorţ, separare, plăţi karmice pentru greşeli comise în trecut, ş.a). Norocoşii îşi pot întâlni sortiţii. Atenţie la sănătate, colaborări şi parteneriate. O uşă se închide, o alta se deschide: carieră, relaţie matrimonială, etc.

Leu- Aţi scăpat de aspectele karmice, de vreme ce Dharma şi Karma au părăsit zodia voastră şi a Vărsătorului. Cei care şi-au dorit copii i-au obţinut: copii karmici( naştere normală, puiuţi de papagali, porumbei, căţei, pisicuţi, etc), cei care nu şi-au dorit e treaba lor. Aşa îţi croieşti drum de lumină printre stele şi devii nemuritor. Va trebui să fiţi încă atenţi la sănătate şi la raporturile de la muncă.

Fecioara- Mercur este în mişcare retrogradă în cuadratură cu Soarele vostru natal, de aceea este bine să fiţi atente şi atenţi cum şofaţi. Este o perioadă destul de delicată cu riscuri crescute de accidente. Soarele se pregăteşte să părăsească Scorpionul şi va intra în Săgetător. Fiţi inteligente şi inteligenţi şi nu vă asociaţi cu persoane care sunt malefice: Scorpion, Săgetător de nivel spiritual scăzut. Ferea!

Balanţa: Venus este încă în domiciliu, adică în constelaţia voastră. Cu Soarele în Săgetător şi cu Mercur Retrograd în aceeaşi zodie trebuie să fiţi atenţi cu cine comunicaţi. Reluaţi discuţii şi prietenii din trecut: parteneri sociali, rude de gradul doi, vecini. Pot să apară chiar dispute cu astfel de persoane, de aceea evitaţi conflictele cât puteţi de mult. Venus vă susţine încă latura afectivă şi sentimentală.

Scorpion- Cei care au înţeles şi au ţinut cont de poveţele mele au deja copii pe Axa Karmică din Vărsător şi Leu(iubiri necuvântătoare şi necondiţionate). Soarele îşi face bagajele şi se pregăteşte să părăsească zodia voastră. Va intra în Săgetător şi are ca planetă body-guard pe Mercur Retrograd. Unii pot avea probleme legate de bani, alţii nu. Diferenţa o face doar astrograma personală şi poziţia Axei Karmice.

Săgetător- Poate urma un întreg an de penitenţă. De ce? Soarele va intra în Săgetător şi acolo îl aşteaptă Mercur care nu este în mers direct, este retrograd. Am spus de la Berbec de surprizele întregii perioade. În condiţiile acestea Jupiter nu are putere să acţioneze, cât este el de benefic. Posibile dispute de la bani, probleme ce ţin de credite şi de justiţie. Doar unii pot avea noroc, dacă reiau relaţii din trecut.

Capricorn- Axa Timpului a intrat în Capricorn şi Rac. Unii pot divorţa, alţii se pot certa şi pot fi părăsiţi. Karma creează cutremure existenţiale(cutremure în familie, pe sănătate, bani, etc). De ce? Din cauza lui Saturn, prezent în constelaţia voastră de mai mult timp şi care aşteaptă să taxeze. V-am avertizat de mai mult timp că era nevoie de izolare, rugăciune, de un trai altfel.Sunt doar anumiţi sfinţi care pot salva

Vărsător- Sunt două veşti bune pentru voi:1. Axa Karmică a părăsit constelaţia voastră. 2. Marte a părăsit constelaţia voastră. Urmează o perioadă nou-nouţă existenţială. Am încă e veste nu la fel de îmbucurătoare ce ţine de Lilith, alias Luna Neagră, care vă avertizează că trebuie să aveţi grijă de voi şi de sufleţelul vostru. Feriţi-vă de persoane care nu vă merită! Asociaţi-vă cu cei care sunt de bun augur.

Peşti- Cariera este foarte importantă, de aceea aveţi grijă să nu gafaţi! Mercur va fi retrograd pe Mijlocul Cerului cu Soarele. Este acolo şi Jupiter şi face diferenţa între cei care pot fi promovaţi şi cei care merită să fie atenţionaţi. Risc de accidente şi incidente(exp: certuri cu şefii şi superiorii ierarhici). Venus în Balanţă vă susţine sănătatea/starea de spirit.Credinţa e cea care vindecă,vă protejează de rău şi durere.