Horoscop Azi

Cele 4 zodii care vor descoperi adevaruri dureroase la final de an

Finalul anului vine cu surprize incredibile pentru anumiţi nativi. Vor descoperi adevăruri pe care le intuiau sau despre care nu aveau nici cea mai mică idee.

BERBEC – Persoanele născute sub semnul Berbecului în zodiacul european vor avea parte de transformări radicale în ultima săptămână din anul 2018.

Berbecii vor afla câteva lucruri din trecutul celor apropiaţi, iar aceste informaţii îi vor ajuta să vadă mai bine realitatea din jur. Trebuie să fie însă extrem de atenţi pentru că ei sunt de obicei slobozi la gură.

Au toate şansele să obţină ce vor cu aceste adevăruri pe care le descoperă, motiv pentru care este indicat să se limiteze la ceea ce află şi să folosească informaţiile atunci când trebuie.

Semn cardinal, de foc, cu energie yang, Berbecul nu este intamplator primul semn al zodiacului. El deschide drumuri, initiaza proiecte curajoase, este indraznet si nu spune niciodata „nu” unei provocari.

Berbecul vrea sa fie in orice loc in care se intampla ceva si incearca sa ajunga primul. Ii place sa actioneze sub impulsul momentului, fara sa se gandeasca prea mult inainte. Are entuziasm si curaj din plin, iar daca isi pune ceva in minte, este de neoprit.

Acesti nativi sunt insistenti, directi si sinceri. Evident, uneori pot fi lipsiti de tact si chiar brutali, ranindu-i foarte usor pe cei din jur.

Le place sa inceapa lucruri, dar nu stau prea bine la capitolul finalizare. Odata ce entuziasmul aferent inceputului se consuma, dispare si motivatia de a continua ceea ce au initiat.

Pot fi conducatori excelenti (este in natura lor) si de cele mai multe ori curajul si abnegatia lor ii inspira pe ceilalti sa-i urmeze. Au idei foarte bune, uneori geniale, dar nu prea stiu sa coopereze cu cei din jur. Nu au rabdare sa asculte si, astfel, pot pierde din vedere detalii importante ale unei situatii sau probleme.

RAC – Racii descoperă câteva secrete despre persoana iubită. Se vor afla în situaţia de a alege foarte bine ceea ce vor să facă în viitor.

Toate lucrurile pe care le descoperă vor decide soarta lor profesională. Este important ca aceşti nativi să nu se lase afectaţi de anumite bârfe.

Chiar dacă unele adevăruri vor veni pe surse speculative, vor descoperi în cele din urmă cât e fantezie şi cât e realitate.

BALANȚĂ – Balanțele au cercetat în ultimele luni câteva aspecte legate de viața personală a unor oameni apropiați. Ei bine, finalul anului le va aduce și rezultatele scontate.

Acești mici detectivi ai zodiacului au toate șansele să realizeze care este modul corect de abordare în relațiile cu cei din jur.

Multă vreme au avut numai preconcepții despre anumite persoane, însă, Slavă Domnului, se va face lumină într-un falnic final.

SĂGETĂTOR – Săgetătorii au trudit cât au trudit, iar la final de an vor descoperi și sursa suferințelor lor.

De fapt, e vorba de mai multe surse. Unele chestiuni le bănuiau deja, iar despre altele nu au avut nici cea mai mică idee.

Săgetătorii vor încheia anul în glorie. Se vor simți extraordinar din toate punctele de vedere și vor face tot posibilul să nu se mai lase afectați de ce aud în jurul lor.