Horoscop Azi

Horoscop 17 – 23 decembrie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Taurii sunt intuitivi, Vărsătorii au nevoie de sănătate

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul săptămânii 17 – 23 decembrie, una agitată și încărcată pentru toate zodiile.

HOROSCOP Berbec – au șansa să rezolve lucruri, spor, eficiență. Foarte multe drumuri și discuții, au agenda încărcată și au foarte multe lucruri de făcut. Un weekend care activează relația cu familia.

HOROSCOP Taur – sunt intuitivi, au fler, știu cum să se descurce, dar și foarte atenți la partenerul de viață. Este important să ajungă la un consens, destul de zgârciți, dar fac cadouri pline de inspirație.

HOROSCOP Gemeni – sunt cu ochii la partener, au multe lucruri de spus, trebuie să îi asculte pe cei apropiați. Vor trage alte concluzii ca până acum. Sunt preocupați de bani și foarte economi. Fac cadouri inteligente, pline de semnificație. Marți, miercuri și joi sunt zile importante pentru sănătate.

HOROSCOP Rac – multe activități, aleargă în stânga și în dreapta. Plini de inspirație și iubire marți, miercuri și joi. Este bine în aceste zile să facă complimente, să aibe întâlniri pline de afecțiune. Pentru joi vineri și sâmbătă, alergătură multă și agitație. Atenție la sănătate și la volan!

HOROSCOP Leu – dispoziție foarte bună pentru familie, este importantă atmosfera din casă, știu că trebuie să mai lase și de la ei, sunt înțelepți. Pentru marți, miercuri și joi, multe responsabilități, multe lucruri de făcut, au rezultate. În rest, atmosferă frumoasă și amicală.

HOROSCOP Fecioară – pot conta pe propriile lor forțe, sunt destul de preocupate și de activitățile profesionale, dar căminul și casa contează. Sunt foarte implicate în treburi gospodărești, se anunță musafiri. În familie domină prin moralitate și exigență, bine ar fi să să aibă și tact, iar criticile să fie mai puțin ascuțite.

HOROSCOP Balanță – aceeși preocupare pentru casă, dar stau cel mai bine dintre zodii la capitolul finanțe. Fie cheltuiesc judicios banii, fie chiar reușesc să câștige ceva. Sunt puse pe drumuri, întâlniri multe și vesele, au spirit de glumă și replici inspirate. În familie se discută lucruri importantă.

HOROSCOP Scorpion – au tact și fler, unii ar putea dori să se înfrumusețeze, sunt aspecte inspirate pentru schimbare de imagine. Atenție însă la bani, joi, vineri și sâmbătă, este risc de pierdere financiară. Important este să aibă grijă de banii lor și de bunurile lor. Discuții în familie.

HOROSCOP Săgetător – au sentimentul că de ei depinde buna desfășurare a lucrurilor. Depinde de ei ca lucrurile să decurgă bine cu oamenii cu care se întâlnesc. Este recomandabil să aibă tact, să își măsoare cuvintele. Sunt zgârciți, cadourile lor sunt limitate. Pot compensa cu o încurajare.

HOROSCOP Capricorn – pun accent pe suflet, tihnă și liniște. Sunt mai atenți la durerile și nevoile celor din jur, multe cadouri inspirate. Pentru joi, vineri, sâmbătă – multe întâlniri și activități. În weekend sunt cu ochii numai la partener și la cei din jur.

HOROSCOP Vărsător – au nevoie de sănătate, trebuie să cântărească bine tot ce fac, mai ales activități gospodărești. Au o dispoziție casnică, sunt foarte eficienți. Joi, vineri, sâmbătă, întâlniri amuzante și întâmplări pline de haz, sunt într-o dispoziție foarte prietenoasă și au replici foarte inspirate, încât devin foarte populari.

HOROSCOP Pești – fac o cheltuială compulsivă, mai ales luni. Marți, miercuri și joi – multe drumuri, multe vorbe, toate cu rost. Reușesc să câștige ceva. În weekend, multă iubire și dragoste, este important să ofere iertare unei persoane pe care o iubesc.