Horoscop Azi

Horoscop decembrie 2018. Mariana Cojocaru anunţă dragoste cu artificii, cadouri strălucitoare, dar şi decepţii dureroase

Mariana Cojocaru, specialistul pe horoscop, ne prezintă previziunile complete pentru decembrie 2018. Zodiile care îşi schimbă viaţa total şi întră în 2019 cu oprtunităţi reale.

Berbec

Evenimentele importante ale lunii roiesc în jurul banilor. Mai ales secţiunea care vizează banii şi bunurile comune cu alţii, moştenirile, partajele, câştigurile obţinute din colaborări se vor îmbunătăţi într-un anume fel.

Pe de altă parte fii atent la variantele noi de obţinere a unor venituri sau unor bunuri. Încet, sigur şi discret se conturează alte surse materiale, utilizabile pe termen lung. După 10 ale lunii, gândirea şi comunicarea se vor limpezi mult.

Filozofia de viaţă abordată până acum necesită modificări şi, vrei, nu vrei, perspectiva ta asupra lumii şi vieţii în general va fi cu totul alta. Planuri de călătorii îndepărate, de studii, discuţii cu oameni erudiţi, participare la seminarii, conferinţe pe teme spirituale.

Relaţiile cu şefii se tensionează. De acum încolo acordă atenţie sporită imaginii tale pubice şi locului pe care îl ocupi în cadrul unui colectiv de muncă.

Taur

Multă forfotă în segmentul partenerial. Discuţii cu partenerul de viaţă, cu cei de afaceri sau în cadrul unor colaborări vechi. Se conturează schimbări majore şi definitive în relaţiile parteneriale, inclusiv apariţia unor colaborări noi.

Se încheie o etapă, se deschide o alta. Renunţă la ceea ce este perimat şi orientează-te rapid spre noi orizonturi. Segmentul financiar se îmbunătăţeşte, mai ales secţiunea bani şi bunuri comune cu alţii. Totuşi mai sunt restricţii, ceea ce înseamnă că este nevoie în continuare de prudenţă şi de evitarea acumulării datoriilor pe termen lung.

Pe de altă parte, gândirea şi comunicarea vor intra într-un con de umbră. Călătoriile devin vulnerabile, bine fiind să pleci la drum numai cu un scop precis şi în condiţii de siguranţă. Relaţiile cu prietenii se ameliorează, astfel că poţi discuta fără rezerve cu aceştia.

Gemeni

Ai multe de făcut la locul de muncă, dar şi acasă în plan personal, activităţile domestice de rutină îşi aşteaptă rândul. Selctează priorităţile şi dozează-ţi eforturile! Ai spor, elan, planuri măreţe de a rezolva multe şi mărunte, dar nu forţa nota.

Eşti apreciat şi susţinut de către colegi, însă unii pot profita de bunăvoinţa ta. Ambientul din sfera profesională este unul în schimbare. Sunt şanse chiar să-ţi găseşti un job nou, mult mai bine plătit şi cu condiţii excepţionale de muncă.

Totul este să fii deschis la schimbări şi să vizualizezi clar ce anume vrei. Sănătatea este un alt capitol atins de razele astrelor în chip benefic. Îmbunătăţirea stării generale de sănătate, găsirea unor soluţii optime de vindecare, abordarea unui nou stil de viaţă şi activitate. Relaţiile parteneriale se îmbunătăţesc vizibil după 10 ale lunii.

Rac

Relaţiile sentimentale îţi solicită atenţia şi eforturile. Reconfigurări ale relaţiilor vechi, conturarea altora noi, discuţii ample cu copiii, planuri de a avea copii. Pe de altă parte începe un proces lung în plan amoros, pe parcursul căruia îţi vei schimba concepţiile privitoare la iubire şi implicaţiile ei.

Ocupă-te de un hobby, organizează activităţi recreative împreună cu cei dragi şi bucură-te de tot ce te înconjoară! La serviciu se ameliorează situaţia după 10 Noiembrie, dar fii vigilent în continuare.

Relaţiile colegiale se îmbunătăţesc şi îţi vor fi recunoscute meritele. De asemenea, sănătatea se îmbunătăţeşte la modul general. Vor rămâne pe fundal afecţiunile deja cunocute, existând şanse de a găsi remedii excepţionale utilizabile pe termen lung. Relaţiile parteneriale intră într-un con de umbră, fiind nevoie de atenţie sporită.

Leu

Foarte animat devine segmentul domestic. Se conturează schimbări în mediul de acasă, fie prin renovarea spaţiului de locuit, vânzarea-achiziţionarea de bunuri patrimoniale, fie prin plecarea sau sosirea unor membri ai familiei.

Discuţiile vor fi ample, importante, cu efecte pe termen lung. Stabileşte-ţi obiective domestice şi familiale clare, iar ele se vor concretiza la momentul potrivit. Relaţiile amoroase şi cele cu copiii se vor îmbunătăţi vizibil după 10 Noiembrie, dar nu slăbi vigilenţa.

Mai sunt posibile turnuri spectaculoase de situaţie. Capitolul muncă va căpăta alte dimensiuni pentru tine din a doua parte a lunii. Se recomandă prudenţă, pentru că va interveni un soi de ruptură între tine şi tot ce ţine de muncă şi relaţii colegiale. Schimbări majore în acest sens, dar ele se vor instala discret. Acordă atenţie sporită sănătăţii întregului organism.

Fecioara

Atmosfera lunii este animată pentru tine de către persoanele din anturajul apropiat. Discuţii agreabile, întâlniri deosebite care vor lăsa o amprentă importantă asupra ta. Este vremea să-ţi reorganizezi relaţiile pe care le ai cu cei apropiaţi şi să te debarasezi de cei care îţi pun beţe în roate.

Se pregătesc alţi oameni să vină în preajma ta, oameni de cu totul altă factură şi utilitate pentru dezvoltarea ta personală şi profesională. Mediul domestic şi relaţiile familiale se vor îmbunătăţi vizibil după 10 ale lunii.

Este rost de schimbări în spaţiul locativ, reparaţii, schimbarea locaţiei în care locuieşti. Relaţiile sentimentale încep un proces de revigorare. Ceea ce nu funcţionează corect se va destrăma, făcându-se loc pentru alte situaţii de o mai bună calitate. Relaţiile parteneriale se vor ameliora vizibil.

Balanta

Segmentul financiar începe un proces lung de schimbare, mai ales secţiunea venituri obţinute din munca proprie. Se conturează variante noi de câştig, fie prin îmbunătăţirea condiţiilor de muncă şi de aici drept rezultat, implicarea în sarcini de lucru noi, fie apare o colaborare sau un nou job.

Totodată, apare şi tentaţia de a cheltui sau de a te implica în investiţii pe termen lung. Fii prudent şi rezumă-te strict la ceea ce ai nevoie, altfel există riscul să rămâi lefter. Gândirea şi comunicarea se vor îmbunătăţi după 10 Noiembrie.

La fel şi relaţiile cu anturajul apropiat, însă nu forţa nota. Este momentul să renunţi la persoanele apropiate care ţi-au înşelat aşteptările. Îţi vor rămâne alături numai oamenii serioşi sau vor apărea alţii potriviţi ţie în etapa actuală de viaţă în care te afli. Acordă atenţie şi eforturi segmentului domestic şi membrilor familiei.

Scorpion

Este o perioadă foarte importantă pentru tine. Sunt şanse unice de a-ţi schimba total ritmul de viaţă şi planurile personale şi profesionale. Cunoaşterea de sine reprezintă un subiect demn de luat în considerare de acum încolo.

Este posibil să fii atras de studiul disciplinelor ezoterice sau măcar de a afla, de la specialişti, despre aspectele aflate dincolo de perdeaua lumii fizice înconjurătoare. Învaţă, informează-te, ascultă-ţi vocea interioară şi ocupă-te serios de evoluţia ta pe toate palierele existenţiale.

Revelaţiile şi rezltatele concrete vor fi uimitoare şi de folos pe termen lung. Capitolul financiar se va ameliora vizibil după 10 Noiembrie, asta însemnând că, fie se stabilizează sursele de venit existente din munca proprie, fie se conturează altele prin schimbarea locului de muncă. Mentalul intră într-un con de umbră, deci fii prudent.

Sagetator

Este o perioadă în care ţi-ar prinde bine momente de singurătate, introspecţie, meditaţie interioară. Este mai dificil să relaţionezi deschis cu ceilalţi, de aceea ocupă-te numai de priorităţi şi la nevoie, aplezează la cineva de încredere pentru a te ajuta cu toate îndatoririle tale.

Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului uro-genital şi gât. Pot intra în discuţie analize, consultaţii medicale sau intervenţii chirurgicale. Este posibil să descoperi terapii neconvenţionale utile pe termen lung.

Pe de altă parte, la locul de muncă există jocuri de culise. Cumva se finalizează o etapă importantă şi bine ar fi să-ţi revizuieşti concepţiile şi atitudinea faţă de muncă şi implicaţiile ei. După 10 Noiembrie, stara ta generală se va îmbunătăţi vizibil, dar nu forţa nota. Energia vitală este încă fluctuantă. Ai nevoie de odihnă şi detaşare de cotidian.

Capricorn

Relaţiile cu prietenii sunt animate şi foarte interesante. Oamenii din acest anturaj îţi pot oferi o nouă perspectivă asupra evenimentelor în care eşti implicat, dar şi soluţii optime pentru a-ţi îmbunătăţi planurile de viaţă şi activitate.

Cu toate acestea fii circumspect faţă de unii, deoarece sub o mască binevoitoare au interese personale meschine. Evită să-ţi divulgi intenţiile şi opiniile faţă de tot şi toate. Este vremea discreţiei şi a acumulării informaţiilor de orice fel.

Sănătatea este încă vulnerabilă, deci fii vigilent şi continuă să te îngrijeşti corespunzător. Ai nevoie de odihnă regulată, conştientă şi de detaşare de cotidianul tumultuos din jurul tău. Dorinţa de retragere în sine este mare şi ar fi bine să ţii cont de ea. Dialoguri de taină cu oameni erudiţi, aflarea unor secrete profesionale, dezvăluiri uimitoare din partea prietenilor.

Varsator

Schimbările socio-profesionale în care eşti deja angrenat se vor contura şi mai bine începând cu această lună. Discuţii importante cu şefi şi autorităţi, participarea la reuniuni profesionale de anvergură, aprecieri din partea tuturor.

Cumva se deschide o etapă nouă, în care vei avea o cu totul altă imagine publică şi un nou statut socio-profesional. Important este să fii deschis la schimbare şi să depui eforturi de a te adapta la noile modificări, care vrei, nu vrei se vor realiza, oricum.

Alege-ţi cu grijă vorbele, deoarece eşti tentat să ridici tonul şi să vorbeşti cam mult. Călătorii îndepărtate, planuri în acest sens, dorinţă de rafinare sufletească. Lecturează cărţi deosebite, participă la spectacole de teatru, muzică, film şi stai de vorbă cu oameni erudiţi. Relaţiile cu prietenii se îmbunătăţesc.

Pesti

O perioadă în care eşti animat de gânduri măreţe, dorinţă de elevare sufletească şi de a te apropia mai mult de cele sfinte. Îţi sunt favorizate călătoriile îndepărtate, studiile domeniilor spirituale şi dialogurile cu oameni erudiţi.

Pe de altă parte, relaţiile cu străinătatea se vor modifica definitiv, unele destrămându-se, altele consolidându-se pe parcursul următoarelor luni. Filozofia de viaţă abordată până acum va intra într-un amplu proces de reconfigurare, astfel că încet, sigur şi discret vei avea un alt sistem al valorilor morale şi spirituale.

Fii deschis la schimbări, însă păstrează-ţi discernământul şi simţul măsurii. În plan socio-profesional se îmbunătăţesc relaţiile cu şefii şi autorităţile, dar şi poziţia ta socio-profesională. La prieteni să fii ceva mai atent de acum încolo, pentru că se vor deteriora relaţiile.