Horoscop Azi

Din neveste ajung amante. 3 zodii de femei predispuse să înşele

Pentru unele femei, loialitatea fata de partener nu este punctul forte, astfel ca au toate sansele sa treaca usor de la statutul de sotie si femeie de casa la cel de amanta pasionala.

O fac pentru ca sunt inimi zburdalnice si pentru ca simt nevoia sa isi dovedeasca in mod constant ca au ramas atragatoare. De aici si pana la a ajunge in alte asternuturi decat cele de acasa e un singur pas.

Berbec

Femeia Berbec este ambitioasa, este incapatanata si va face intotdeauna doar ce vrea ea. E o naravasa greu de stapanit, iar barbatul care e convins ca a prins-o in mrejele sale definitiv se insala.

Nativa aceasta il va domina fara drept de apel si va dori sa ii fie satisfacute toate nevoile. Daca barbatul de langa ea nu e capabil sa o multumeasca pe toate planurile, ea isi va cauta fericirea si multumirea in alta parte fara niciun fel de remuscare.

Scorpion

Nativa Scorpion ar trebui sa stie ca dragostea e despre incredere. Doar ca ei ii lipseste aceasta notiune, astfel ca nu e de mirare de ce insala de parca asa ar fi normal sa se intample. N-are nicio problema cu faptul ca se combina cu barbati insurati sau ca ea insasi este casatorita.

Daca poate, de ce nu? Acesta este principiul ei. Nu cauta doar multumirea in plan relațional, ci si pe cea financiara, pentru ca are nevoie de barbati care sa ii satisfaca toate mofturile.

Varsator

Femeia Varsator cauta sa castige mereu cate ceva si tocmai de aceea nu se poate limita la o singura relatie pentru tot restul vietii. Se va plictisi rapid atunci cand nu va mai avea nimic de invatat de la cel de langa ea, cand relatia se va plafona. Iar asta destul de repede.

Este motivul pentru care va ajunge sa aiba doi iubiti, doi parteneri odata. Nu vede nimic gresit in a fi amanta. Este de parere ca in dragoste si in razboi orice este permis.