Horoscop Azi

10 cupluri din horoscop care ar trebui să se împace întotdeauna și 5 care ar trebui să rămână despărțite

Să treci peste certuri și neînțelegeri și să te întorci la perechea ta este una dintre cele mai alegeri pe care trebuie să le iei în această viață.

Este foarte greu să separi mintea de inimă atunci când iubești cu adevărat o persoană și este și mai dificil să alegi între ce ai nevoie și ce îți dorești.

Chiar dacă iubești acea persoană din toată inima, motivul despărțirii îți va veni mereu în minte și te va face să ai îndoieli. Dacă situația pentru care v-ați despărțit se va repeta?

Multe persoane consideră că anumite combinații zodiacale sunt atât de bine sudate, încât vor rămâne împreună pentru totdeauna și vor fi fericite până la adânci bătrâneți. Deși apar multe obstacole, aceste zodii reușesc să treacă peste orice împreună.

Totuși, mai există unele cupluri care nu se potrivesc deloc și a căror relație pur și simplu nu funcționează, indiferent cât de mari sunt eforturile pe care cei doi parteneri le depun. Ești curioasă care sunt cele 15 cupluri care trebuie să se împace și celelalte 5 care ar trebui să nu mai fie împreună niciodată? Află mai jos!

Cupluri din zodiac care ar trebui să se împace

Fecioara trebuie să îi acorde Taurului a doua șansă

Cele două semne de Pământ au foarte multe lucruri în comun și sunt compatibile prin natura lor. Nu doar că le plac aceleași lucruri, ci au și aceeași atitudine și abordare asupra vieții. Sunt muncitoare, ambițioase și dedicate, metodice, analitice și au o afinitate pentru numere și știință.

Deși Taurul este puțin mai sociabil decât Fecioara, niciunui nativ nu îi place să fie în centrul atenției. Taurul poate fi nepoliticos uneori, iar Fecioara este destul de critică, însă cele două zodii nu trebuie să își poarte pică prea mult timp, deoarece sunt făcute ca să fie împreună.

Leul și Balanța pot să își rezolve problemele

La nivel de aparențe, Leul și Balanța pot părea extrem de diferiți. Leul este un semn pasional de Foc, pe când Balanța este rece și aeriană.

Leul se ghidează după vocea inimii, pe când Balanța își ascultă rațiunea. Deși par diferiți, acești doi nativi sunt foarte frumoși împreună. Deși există unele diferențe, cei doi ar trebui să rezolve problemele și să rămână împreună.

Vărsătorul și Săgetătorul sunt suflete pereche

Săgetătorului îi place să călătorească și simte permanent nevoia de aventură. Vărsătorul îi înțelege perfect această dorință și o respectă.

Deși sunt semne aparent diferite (unul este de Foc și unul de Aer), ambii sunt de acord atunci când este vorba de lua încet relația și de a nu o grăbi. Deși sunt împreună, cei doi încă se pot bucura de propriile vieți și de libertate. Tocmai de aceea ar trebui să fie din nou împreună.

Peștii și Racul vor simți mereu o conexiune

Semnele de Apă sunt cunoscute pentru sensibilitatea lor și pentru dragostea de viață. Cei doi nativi au o legătură puternică, deoarece ambii sunt sensibili și atenți la nevoile celui drag.

Ambii apreciază afecțiunea și intimitatea într-o relație și fiecare poate oferi partenerului ceea ce își dorește. Peștii vor iubi modul în care Racul are grijă de ei, pe când Racul va fi inspirat de spiritul liber al nativului din Pești și de pasiunea sa pentru viață.

Berbecul și Scorpionul formează un cuplu reușit (în mod surprinzător)

Deși par a fi cei mai mari dușmani din cauza naturii lor încăpățânate, această trăsătură îi ajută de fapt să se înțeleagă mult mai bine. Adevărată magie are loc abia tunci când cei doi își dau seama că partenerul lor poate să le ofere exact ce își doresc.

De exemplu, Scorpionul are nevoie de loialitate într-o relație și de un partener în care să poată avea încredere, lucruri pe care Berbecul i le oferă cu succes. Certurile pot apărea, însă acesta nu este un motiv suficient pentru despărțire. Cei doi pot trece peste orice divergențe dacă se iubesc suficient.

Fecioara și Capricornul se înțeleg unul pe celălalt

Aceste două zodii se înțeleg extrem de bine, deoarece pot avea o relație care le oferă siguranță. Deși unele zodii sunt total incompatibile cu semnele de Pământ, deoarece le găsesc extrem de plictisitoare, Fecioara și Capricornul se potrivesc ca două piese de puzzle. Stilul lor de viață perfect seamănă foarte mult și nu le este greu să ajungă la un punct comun.

Gemenii și Vărsătorul se simt împliniți împreună

Gemenii și Vărsătorul se oglindesc unul pe celălalt în multe moduri. Deși această relație poate avea unele dificultăți, ambii își înțeleg partenerul și îi respectă nevoia de spațiu și libertate. Este extrem de greu să găsești pe cineva care să știe exact ce ai nevoie fără să îi spui și tocmai de aceea aceste două semne zodiacale ar trebui să se împace.

Leul și Taurul se potrivesc

Deși poate părea un cuplu ciudat, ambii parteneri sunt dispuși să lase diferențele la o parte pentru a face ca această relație să funcționeze. Leul iubește să fie în centrul atenției, pe când Taurul urăște drama. Taurul preferă rutina, iar Leul iubește să trăiască periculos. Deși se vor certa din lucruri mărunte, cei doi au o legătură pe care nimeni nu o poate distruge. Se vor ajuta mereu la greu și se vor încuraja reciproc.

Fecioara și Peștii se echilibrează

Deși cei doi nativi pot părea la poli opuși, se potrivesc de minune. Fecioara este analitică și studioasă, pe când Peștii sunt creativi și vor să vorbească mereu despre sentimente.

Totuși, cu toate aceste diferențe, cei doi nativi pot fi ei înșiși în această relație fără ca celălalt să fie deranjat de acest lucru. Asta nu înseamnă că nu vor mai exista și discuții în contradictoriu, ci că iubirea îi va aduce mereu împreună.

Berbecul și Săgetătorul se înțeleg de minune

Două semne de Foc într-o relație pot constitui rețeta dezastrului. Totuși, acest lucru nu se aplică și în cazul acestei relații. Cei doi se pot baza unul pe celălalt în orice situație, ambii sunt independenți și neînfricați, ceea ce îi atrage și mai mult.

Deși nu sunt de acord în anumite aspecte, Berbecul va respecta mereu nevoia de spațiu a Săgetătorului și nu va încerca să preia conducerea în relație.

Cupluri din zodiac care ar trebui să rămână despărțite

Viitorul pare întunecat pentru Scorpion și Vărsător

Dacă Scorpionul și Vărsătorul se despart, atunci poate este mai bine să rămână așa. Aceste două zodii sunt pur și simplu prea diferite pentru a face ca relația să funcționeze și ambele au tendința de a face lucruri care îl înnebunesc pe celălalt.

Scorpionul are nevoie să se implice emoțional în tot, pe când Vărsătorul preferă să se detașeze de tot. Vărsătorul nu va putea niciodată să se ridice la nivelul așteptărilor Scorpionului și să fie la fel de implicat.

Racul și Berbecul se despart dintr-un motiv bun

Ambele zodii au inimi de aur și au o relație extrem de intimă. Totuși, diferențele îi vor face pe cei doi să își spună adio. Dacă se întâmplă acest lucru, atunci este mai bine ca cei doi să nu se mai împace. Diferențele care țin de sensibilitate nu vor dispărea niciodată, indiferent cât de bune vor fi intențiile celor doi.

Racul este sensibil și are nevoie de cineva care să aibă grijă de el. Berbecul, pe de altă parte, are probleme în a vedea lumea din perspectiva altei persoane.

Nu există nicio speranță pentru Pești și Taur

Din nefericire pentru Pești și Taur, universul nu le va oferi niciodată susținere pentru a se împăca. Sunt multe lucruri cu care nu sunt de acord, precum jobul sau dorințele. Peștilor le place să își petreacă mult timp visând și planificând, pe când Taurului îi place mai mult să acționeze.

Nativul din Pești este creativ și expresiv, Taurul este analitic și orientat spre detalii. Diferențele sunt principalele subiecte de ceartă și din acest motiv cei doi nu ar trebui să mai fie împreună.

Fecioara și Gemenii ar trebui să rămână despărțiți

Diferențele pot atrage în unele cazuri, însă nu și aici. În această relație, diferențele strică întregul potențial al legăturii. Deși ambele zodii sunt curioase și inteligente, mințile acestora funcționează în moduri diferite.

Nativul din Gemeni adoră spontaneitatea și surprizele și are tendința de a se entuziasma ușor. Pe de altă parte, Fecioara trăiește în rutină și siguranță și mereu își controlează emoțiile. În acest caz, diferențele nu îi vor ajuta pe cei doi să aibă o viață fericită împreună.

Leul și Săgetătorul ar trebui să își aducă aminte de ce s-au despărțit

Deși ambii nativi sunt semne de Foc, cei doi s-au despărțit dintr-un motiv serios și ar trebui să și-l aducă aminte dacă vor să se împace. Certurile dintre cei doi nu se vor termina niciodată, deoarece ambii sunt încăpățânați și se enervează ușor.

Leul se concentrează pe integrare și popularitate, pe când Săgetătorul are ca principale scopuri libertatea și aventura.