Horoscop Azi

Horoscop săptămânal 10-16 decembrie – 3 zodii au noroc extraordinar

Horoscopul săptămânal 10-16 decembrie vă recomandă să profitați din plin de aspectele armonioase din partea astrelor.

Ceea ce face această configurație astrală este să reunească pragmatismul și intuiția, indiciu cum că la finalul acestei săptămâni putem avea parte de succes atât în raport cu ceilalți, cât și pe plan profesional. Previziunile săptămânii viitoare pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop săptămânal 10-16 decembrie Berbec

Prietenii şi protectorii îţi deschid săptămâna cu sfaturi utile şi dialoguri interesante. S-ar putea ca unele informaţii primite să te alarmeze, însă fii obiectiv şi lasă emotivitatea deoparte. Bine ar fi să faci o curăţenie drastică la capitolul prieteni, dar mai ales fii mai prudent la aripa pe care o laşi să te protejze. S-ar putea să constaţi mai târziu că această protecţie a avut doar scopuri egoiste, care vizau alte interese decât ale tale.

Zilele de 13 și 14 Decembrie îţi aduc posibilitatea de a sta puţin în umbră şi de a studia pe îndelete evenimentele şi oamenii din jurul tău. Organismul va da semne de oboseală, astfel încât alternează orele de muncă cu cele de relaxare. Domeniul profesional primeşte influxurile bune. Dialogurile cu şefii sau cu persoanele cu autoritate vor fi frecvente şi de folos. Ordonează-ţi ideile, spune clar ce gândeşti, dar acceptă şi ce ţi se spune. Sunt şanse mari de a-ţi schimba meseria, serviciul şi relaţionarea cu munca şi implicaţiile ei. La sfârşitul săptămânii te vei simţi excelent, revenind cu forţe proaspete în mijlocul celor dragi.

Horoscop săptămânal 10-16 decembrie Taur

Domeniul profesional îţi va atrage atenţia în primele zile ale săptămânii, deoarece şefii te vor chema la raport. Sunt posibile discuţii aprinse şi schimbări de poziţie în cadrul unui proiect. Poate ar fi bine să-ţi îndrepţi eforturile şi planurile de viitor către alte domenii de lucru, care să te pună în valoare mai mult. Pe 13 şi 14 Decembrie se întrezăresc întâlniri şi dialoguri cu prietenii. Informaţiile primite în aceste zile par alarmante, însă nu lua de bun chiar tot ce auzi.

Capitolul financiar este fluctuant, de aceea fii prudent în privinţa banilor şi mai ales evită împrumuturile sau ajutorarea altora cu bani. Relaţiile cu străinătatea vor cunoaşte reconfigurări. Dialogurile cu persoanele străine sau cu cele aflate departe de ţară vor fi frecvente şi de bun augur. Pe de altă parte, dorinţa de rafinare sufletească va fi la cote înalte. Retrage-te din forfota cotidiană, plimbă-te în aer liber şi foloseşte doar remedii naturiste pentru a te revigora.

Horoscop săptămânal 10-16 decembrie Gemeni

La începutul săptămânii sunt posibile veşti din străinătate sau legate de studii. Discerne atent ce afli, pentru că unele informaţii sunt false sau nu te privesc pe tine. Sunt momente bune pentru a face planuri de călătorii îndepărtate. Cei implicaţi în studii universitare vor avea de-a face cu secvenţe de învăţare mai dificile, dar care cu puţin efort şi bunăvoinţă vor fi depăşite fără probleme.

Zilele de 13 şi 14 Decembrie aduc forfotă în domeniul profesional. Relaţiile cu şefii vor fi puse la încercare, dar explicaţiile pertinente şi dovezile clare ale muncii tale sunt cele mai indicate instrumente de abordare a situaţiilor ivite. Energia vitală fluctuează destul de mult, aşa încât dozează-ţi eforturile şi alternează orele de muncă cu cele de odihnă. Sfârşitul intervalului analizat te va găsi înconjurat de prieteni. Lasă grijile deoparte şi bucură-te de prezenţa şi sfaturile lor.

Horoscop săptămânal 10-16 decembrie Rac

Capitolul financiar îţi deschide săptămâna. Se pare că este nevoie să achiţi facturi, taxe, impozite mai vechi sau să iei legătura cu instituţii financiare de care eşti legat prin bani şi bunuri. Verifică cu atenţie documentele financiare, pentru că se pot ivi neînţelegeri greu de remediat. Zilele de 13 și 14 Decembrie aduc veşti legate de străinătate. Ori vorbeşti cu cineva aflat departe de graniţele ţării, ori plănuieşti o călătorie îndepărtată. Alţii îşi vor orienta eforturile către studii şi activităţi culturale.

Sunt zile bune pentru a te apropia de Divinitate şi pentru a privi viaţa şi prin prisma aspectelor spirituale. Relaţiile parteneriale sunt anoste. Se anunţă o perioadă interesantă pentru implicarea în colaborări noi şi pentru schimbarea poziţiei în cele existente. În acest segment de viaţă şi activitate există un fel de restricție greu de înţeles. De aceea fii prudent şi ia decizii numai după o analiză minuţioasă a propunerilor oferite. Pentru ultimele zile ale săptămânii, astrele te îndeamnă să-ţi aloci timp şi resurse pentru activități culturale.

Horoscop săptămânal 10-16 decembrie Leu

Locul de muncă şi relaţiile colegiale sunt animate mult la începutul săptămânii. Este o perioadă cu activităţi multe şi mărunte la serviciu. Se pot ivi îndatoriri noi, care pe moment să te bucure, dar odată cu trecerea timpului vei constata că va fi destul de dificil să le duci la bun sfârşit. De aceea fii prudent, evită să te suprasoliciţi şi munceşte cu măsură. Sănătatea este vulnerabilă, iar consultaţiile şi analizele medicale ar putea deveni subiecte frecvente.

Zilele de 13 şi 14 Decembrie vin cu aspecte legate de banii şi bunurile altora. Sunt momente bune pentru a-ţi achita taxele, facturile sau, în funcţie de nevoi, pentru a lua legătura cu instituţii financiare. Bazează-te doar pe forţele tale şi evită prietenii. Există şanse mari de a te despărţi definitv de cei vechi în termeni nu prea amiabili. Recomandabil este să nu răspunzi la provocările lor şi descurcă-te singur. Pentru finalul săptămânii alege detaşarea de cotidian şi apropie-te mai mult de cele sfinte.

Horoscop săptămânal 10-16 decembrie Fecioara

Săptămâna debutează cu multă agitaţie la serviciu. Ai multe de făcut, însă traversezi un moment în care orice sarcină pare ușor de dus la capăt. Ambianța d emuncă este agreabilă, se conturează noi culoare în câmpul muncii, culoare ce îți voar aduce satisfacții morale și materiale pe măsură. Dar, ast ase va vedea în timp. Deci răbdare, persevrență și asumă-ți cu curaj tot ce se ivește la locul actual de muncă sau în altul complet nou. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să găsești un echilibru între efort și odihnă conștientă.

Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii se evidențiază prin dialoguri constructive şi lămuriri legate de viitorul acestor relaţii. Disputele pot fi frecvente, dar rolul lor este de a scoate la iveală toate nemulţumirile şi de a se rezolva favorabil pentru toată lumea. Zilele de 13 şi 14 Decembrie sunt potrivite pentru dialoguri cu partenerul de viaţă sau de afaceri. Finalul săptămânii îţi va supune atenţiei capitolul financiar, în special aspectele legate de taxe, credite, facturi sau moşteniri.

Horoscop săptămânal 10-16 decembrie Balanță

Începutul săptămânii este marcat de relaţiile cu persoana iubită şi de cele cu copiii. Sunt posibile dialoguri aprinse şi reproşuri vizavi de faptul că eşti implicat mai mult în domeniul profesional, în detrimentul celui personal. Fii prudent şi găseşte un echilibru între toate laturile vieţii. Se întrezăresc de asemenea și multe treburi la serviciu. Relaţiile colegiale sunt tensionate, de aceea evită provocările celorlalţi şi fii cât mai discret. Sănătatea este vulnerabilă, dar cele mai indicate sunt remediile naturiste. Dialoguri multe cu persoanele din antutrajul apropiat. Se va schimba acest anturaj, fiind șanse deosebite de a te apropia de oameni de bună calitate. Fii prudent şi receptiv la nevoile celorlalţi. La sfârşitul săptămânii, astrele te sfătuiesc să-ţi rezervi momente pentru partenerul de viaţă. Aruncă-ţi o privire obiectivă asupra colaborărilor în care eşti implicat, deoarce sunt posibile nereguli în documente şi stagnări neprevăzute.

Horoscop săptămânal 10-16 decembrie Scorpion

În primele zile ale săptămânii îţi sunt favorizate treburile gospodăreşti. Curăţeniile generale, reparaţiile curente sau reamenjările interioare se pot face mai uşor şi cu plăcere. Relaţiile cu membrii familiei sunt distorsionate, de aceea fii prudent şi ascultă şi părerile celorlalţi vizavi de patrimoniu şi rude. Zilele de 13 și 14 Decembrie aduc chef de distracţii şi aventuri. Cei dragi îţi pot crea neplăceri prin discuţii aprinse şi reproşuri. Încearcă să fii mai atent la nevoile persoanei iubite sau, în funcţie de caz, la copii. Priveşte dragostea cu alţi ochi şi implică-te în ea cu tot sufletul.

Gândirea şi comunicarea sunt tensionate. Este o perioadă excelentă pentru segmentul financiar și maipuțin favorabilă relațiilor cu ceilalți. a doua parte a săptămânii evidențiază treburile domestice și relațiile cu membrii familiei. Poţi lega prietenii cu oameni interesaţi de aceleaşi domenii de studiu şi cercetare ca şi tine. Finalul săptămânii, petrece-l alături de cei dragi şi evită activităţile de la serviciu pe cât posibil.

Horoscop săptămânal 10-16 decembrie Sagetator

Primele zile ale săptămânii anunţă posibile călătorii pe distanţe scurte şi dialoguri cu neamurile sau prietenii apropiaţi. Fii prudent în orice călătorie, pentru că se pot produce neplăceri. Cei implicaţi în cursuri pot întâmpina dificultăţi în asimilarea informaţiilor sau în prezentarea lor. Nu forţa nota, deoarece mentalul cotidian este destul de încercat şi are nevoie de perioade de relaxare. Până la urmă vei reuşi să rezolvi totul cu bine la momentul potrivit. Îți sunt favorizate activităţilor gospodăreşti şi dialogurilor cu membrii familiei.

Se fac uşor curăţeniile generale, reparaţiile curente şi planurile pentru reamenajări interioare sau achiziţionarea de bunuri patrimoniale. S-ar putea ca membrii familiei să nu fie de acord cu doleanţele tale vizavi de spaţiul locativ, dar cu prudenţă şi discernământ se va putea cădea la pace. Ești foarte vivace, astfel că vei reuși să-i molipsești pe cei din jur cu pofta ta de viață și aventură. Menţine un echilibru financiar şi evită extravaganţele sau investiţiile în afaceri. La sfârşitul săptămânii se anunţă petreceri alături de cei dragi.

Horoscop săptămânal 10-16 decembrie Capricorn

Începutul săptămânii îţi aduce în prim plan chestiuni legate de salarizarea unui loc de muncă. Sunt posibile recompense, dialoguri interesante legate de bani, dar şi nelinişti aferente. Gustul dulce-amar predomină, de aceea fii prudent şi cheltuieşte strictul necesar. Perioada 13 – 15 Decembrie anunţă întâlniri, dialoguri aprinse cu cei apropiaţi şi călătorii pe distanţe scurte. Scopurile pot fi diverse: de la rezolvarea unor treburi ce privesc domeniul profesional până la a face comisioane pentru cineva drag. Mentalul tău beneficiază de un aport astral deosebit, de aceea bine ar fi să-ţi dozezi eforturile, să-ţi selectezi cu grijă cuvintele şi mai ales să nu-ţi divulgi planurile personale. Pe de altă parte, tendinţa de a ridica tonul va fi foarte evidentă. Se pot strica relaţii bune, atât la serviciu, cât şi în viaţa privată! La sfârşitul săptămânii, astrele te îndeamnă să te ocupi de treburile casei şi de membrii familiei.

Horoscop săptămânal 10-16 decembrie Varsator

Ar trebui să fii în formă în primele zile ale acestei săptămâni şi să-ţi orietenzi eforturile către sufletul şi trupul tău. Planifică-ţi tratamente cosmetice, diete, programe de întreţinere corporală sau dialoguri cu specialişti în dezvoltare personală. Zilele de 13 şi 14 Decembrie sunt potrivite pentru verificarea bugetului de venituri şi cheltuieli. Se pare că stai bine la capitolul financiar, mai ales că poţi primi cadouri, recompense, favoruri mărunte, dar suficiente cât să-ţi încânte sufletul. Gândirea şi comunicarea îţi sunt destul de umbrite. Bine ar fi să exersezi lecţia tăcerii şi să fii mai atent la ce spun ceilalţi. Dozează-ți eforturile, deoarece organismul este foarte solicitat, în special mental. La serviciu, relaţiile colegiale şi activităţile se desfăşoară cu dificultate, astfel încât bine ar fi să te detaşezi şi să mergi la unison cu ceilalţi. Pentru sfârşitul săptămânii, astrele te sfătuiesc să te plimbi în aer liber sau să stai de vorbă cu cei dragi.

Horoscop săptămânal 10-16 decembrie Pesti

Dorinţa de retragere din forfota vieţii va fi evidentă la începutul săptămâni. Sunt momente bune pentru introspecţii, dialog cu propriul suflet şi detaşare de cotidian. Plimbările în aer liber, meditaţiile în locuri sfinte şi lecturile uşoare îţi vor aduce linişte şi chiar descoperirea unor noi sensuri ale vieţii. Sănătatea este vizată pe segmentele cardiac și circulator astfel încât tăcerea îţi va fi benefică, la fel ca şi remediile naturiste. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil. Zilele de 13 și 14 Decembrie îţi aduc chef de viaţă şi de a te ocupa mai mult de tine. Îţi sunt favorizate dietele, programele de întreţinere corporală sau schimbarea garderobei. Relațiile cu prietenii se activează la finalul săptămânii prin dialoguri și acțiuni comune. Este posibilă apariţia unui protector ale cărui sfaturi şi îndemnuri te vor duce către progres din toate punctele de vedere.