Horoscop Azi

Horoscopul banilor. Cum să te îmbogățești în funcție de zodie

Unele zodii sunt mai cumpătate, altele nu stau pe gânduri o clipă atunci când vine vorba să-și satisfacă dorințele. Cei mai norocoși însă scot bani și din piatră seacă. Vezi ce spune horoscopul banilor despre tine și de ce trebuie să ții cont dacă vrei să te îmbogățești!

Berbec

În primul rând e necesar să înveți să-ți controlezi impulsurile. Stând la coadă tu ai cel mai mare impuls de a cumpăra acele produse care sunt plasate la reducere special pentru a fi cumpărate pe ultima sută de metri.

Nu poți rezista pur și simplu! Soluția ar fi ca atunci când te duci la cumpărături să faci o listă și să nu te abați de la ea! Dacă ceva nu se află pe lista ta, atunci nu-l cumpăra. Folosește-te de abilitățile la psihice care să discerni între dorința de a cumpăra ceva și nevoia reală, practică pe care o ai față de acel lucru.

Taur

Taurii sunt ceva mai pragmatici când vine vorba de a face economii și de bani, mai ales atunci când sunt nevoiți să cheltuiască pentru renovarea unei case. Se bazează pe intuiția lor și pe capacitatea de a se abține din a cumpăra o pernă nouă, o canapea nouă sau alte tipuri de obiecte necesare unei renovări de interior.

Cele pe care le au deja, sunt suficiente. La fel se întâmplă și cu restul lucrurilor din casa lor. Nu fac cumpărături doar pentru a fi în ton cu moda, ci se gândesc mereu cum pot să re-folosească anumite lucruri, să economisească și să nu-și supra-solicite portofelul, arată horoscopul banilor.

Gemeni

Gemenii au nevoie să gândească bine înainte de a cumpăra ceva și să nu acționeze mereu din inerție. Sunt mereu în mișcare, dau un mesaj sau vorbesc cu cineva la telefon in timp ce sunt la cumpărături astfel încât ajung să cumpere lucruri pe care le au deja și de care au uitat.

În casă lasă mereu lumina, televizorul și alte electrocasnice aprinse atunci când ar trebui de fapt să le stingă. Încearcă să economisești folosind aceste obiecte numai atunci când ai nevoie. Restul e risipă.

Rac

Racii care citesc acest ghid au fost probabil deja informați de mentorul lor spiritual că trebuie să-și reducă cheltuielile atunci când se duc la piață. E de preferat să-ți cultivi propriile condimente și ierburi în loc să le alegi pe cele mai scumpe de la piață.

De asemenea, poți face provizii pe termen lung, mai degrabă, decât să cumperi alimente în fiecare zi. E posibil să ajungi mai ieftin cu banii și in continuare să ai parte de acele mese îmbelșugate pentru care ești recunoscut în familie și printre prieteni, arată horoscopul banilor.

Leu

Horoscopul banilor arată că ești un mare cheltuitor.E cazul să îi anunțe cineva pe Lei că e momentul să facă anumite economii – mai ales când vine vorba de haine! Nu numai firma contează într-o ținută, ci și cine o poartă!

Încearcă să cumperi haine de calitate de la un magazin mediu ca prețuri decât să te arunci la diverse firme scumpe și străine. Vei arăta fantastic oricum – în orice ai purta! De asemenea, tot ce ține de cosmetică și frizură poate fi făcut la fel de bine de cineva care percepe un tarif rezonabil, nu numai de acel stilist la care ajungi atât de greu oricum și la care trebuie să îți faci programare cu 5 săptămâni înainte!

Fecioară

Fecioara este, de regulă, capabilă să-și asculte intuiția în privința cumpărăturilor și să știe ce să cumpere și de unde anume. Mai mult decât atât ea este un model când vine vorba de gestionarea practică a finanțelor, asta arată horoscopul banilor.

Concentrarea ei trebuie să fie pe banii pe care îi economisește, dar și pe acele lucruri pe care trebuie să le cumpere pe loc! E necesar să se consulte cu specialiști atunci când vine vorba de achiziții importante și are nevoie de multe informații pentru a face schimbări majore la nivel economic. Cât se poate de eficient și prudent!

Balanță

Dat fiind că Balanței îi vine atât de greu să ia o decizie, de regulă pierde mult timp și benzină mergând de la un magazin la altul făcând cumpăraturi și revenind asupra deciziilor ei în privința obiectelor cumpărate.

De multe ori decide să returneze ce a achziționat. Încearcă să îți asculți intuiția când vine vorba să cumperi ceva, încearcă să-ți imaginezi prețul și valorea obiectului cumpărat. Merită să faci acea achiziție? Prețul este mai mare decât valorează acel obiect? Atunci abia poți spune că știi dacă ai nevoie de un lucru sau nu, arată horoscopul banilor.

Scorpion

Cu toții știm ce se spune despre Scorpioni și anume că ar putea să economisească destul de usor dacă nu ar mai cheltui așa de mult pe lenjerie intima, vinuri scumpe și ciocolată de calitate.

Garderoba ta deține suficiente piese de lenjerie astfel încât să susțină o ședință foto pentru un catalog întreg, așadar e cazul să iei o pauză. Vei avea aceeași apariție și dacă porți ceva mai puțin provocator și la modă, arată cei de la zenivers.ro.

Săgetător

Horoscopul banilor pentru săgetători vine cu sfaturi utile. Călătoriile și drumurile scurte sunt dușmanul portofelului în ceea ce îi privește pe Săgetători. Ar trebui să le dea cineva un ghid despre cum să călătorească ieftin și ușor.

E posibil să ai parte de aceleași servicii și de aceleași experiențe dacă te pregătești și organizezi excursia cu ceva timp înainte. Poți încerca să călătorești chiar în afara sezonului în acest an ca să te bucuri de ceva mai mulți bani la întoarcere.

Dacă planifici suficient de bine e posibil chiar să economisești bani pentru o altă plecare în locuri exotice, mai arată horoscopul banilor.

Capricorn

Capricornilor le place să lucreze din greu iar banii câștigați să îi cheltuie pe lucruri de calitate care să reflecte statutul lor economic. Au nevoie să compare prețurile a ceea ce cumpără și să le cântărească la adevărata lor valoare.

E bine să-ți urmezi intuiția când vine vorba de această acțiune. Da, în mod cert meriți ce-i mai bun de pe piață, însă ceea ce încearcă vocea ta interioară să îți spună este că: dacă vei căuta puțin mai mult prețul potrivit, aceeași marfă la aceeași calitate, o vei găsi la prețuri mult mai rezonabile!

Vărsător

Cum fac vărsătorii bani? Vărsătorii cumpără rar și… mult! Au perioade în care economisesc și nu cheltuie nimic și deodată… cheltuie tot ce au dintr-un foc! Ei caută adevărul și sensul în viață și în funcție de standardele lor, au nevoie de obiecte care să le satisfacă aceste nevoi.

Însă, atunci când intri în libraria ta preferată nu este nevoie să cumperi orice din domeniul pe care îl cauți. Cumpără numai cartea pe care o poți citi până la următoarea vizită la bibliotecă. Moderația este cheia în cazul acestei zodii.

Pești

Peștii trebuie să învețe că în ciuda faptului că cei din jur iubesc să li se facă anumite cadouri și să fie răsfățați cu tot felul de gesturi micuțe și drăgute (care uneori nu sunt deloc ieftine), îi vor aprecia și fără să le facă aceste atenții tot timpul!

Folosește-te de intuiția ta pentru a-ți da seama ce anume au nevoie cei din jur și atunci vei începe să economisești. Excesul de cadouri îți cauzează o ripisă de bani în mod constant, mai aarată horoscopul banilor.