Horoscop Azi

Cel mai pasional bărbat din horoscop. Dacă îl ai, nu-l lăsa să plece!

Îl recunoști după privirea fixă, pătrunzătoare, misterioasă și fascinantă, o privire care ar putea hipnotiza și șerpii. Este un cuceritor înnăscut, iar dacă ai pus deja mâna pe el, nu-l mai lăsa să plece. Este bărbatul pe care și l-ar dori orice femeie.

Are o inteligență ascuțită, care pătrunde dincolo de aparențe, și o excepțională intuiție, care îl face să ghicească intențiile ascunse ale interlocutorului.

Este extrem de tenace și, dacă și-a pus ceva în minte, va uza de orice mijloace pentru a-și atinge țelul. Privind atent, vei descoperi însă că străduințele lui de a reuși nu vizează puterea sau banii, ci sunt născute, de fapt, dintr-un fel de întrecere cu sine însuși, din dorința lui de autodepășire.

Într-o relație, el va caută o uniune profundă, indestructibilă. Din acest motiv, este foarte atent cui îi permite să pătrundă în câmpul său psihic.

Mânat de nevoia sa puternică, de libidoul său de excepție, va avea probabil multe experiențe amoroase. Caută femeia inițiatoare, sublimă, care să-l ajute să atingă divinitatea, ca în practicile tantrice de cea mai pură sorginte.

Pe de altă parte, este una dintre cea mai mofturoase zodii și dacă te-a ales pe tine ar trebui să te simți extrem de specială. De acum o să te bucuri de dragostea necondiționată, devotamentul și loialitatea lui.

Probabil că ți-ai dat seama până acum că este vorba despre nativul Scorpion.