Horoscop Azi

Dezamăgirile în dragoste ale zodiei Săgetător

Săgetătorul este al nouălea semn al zodiacului, unul dintre cele trei semne de foc, simbolizează centaurul, o creatură pe jumătate om, pe jumătate cal care ține un arc. Sunt cunoscuți pentru faptul că își asumă mereu mai multă responsabilitate decât este cazul, și, din acest motiv, ajung să facă promisiuni pe care nu le pot păstra.

Dacă sunt îndrăgostiți, totuși, nu există nicio șansă să dezamăgească persoana respectivă. Nu le vor oferi doar cuvinte goale, vor demonstra că sunt adevărate.

Vor face tot posibilul să fii partenerul sau partenera lor. Oricât de greu sau de ușor le este să cucerească o persoană, nativii nu se vor opri de la nimic pentru a-i face să se îndrăgostească de ei.

Dacă ajung să apeleze la toti așii din mânecă, trebuie să știi că nu vor doar să flirteze, cel mai probabil au sentimente adevărate pentru tine.

Partenerii Săgetător sunt foarte sinceri și independenți. Au nevoie de cineva care să le facă pe plac și să le accepte comportamentul indecis. Au nevoie de cineva care să știe când să se retragă, sau când au nevoie de ajutor într-un proiect.

Spre exemplu, un Berbec este mereu deschis explorării, și este extrem de independent, așa că nu se vor simți ignorați atunci când au nevoie Săgetătorii să exploreze. O relație Săgetător – Berbec este una plină de optimism, ceea ce le va permite să treacă testul timpului.

Aceștia se aruncă în jocul dragostei așa cum o face și săgeata unui arcaș, nu vrei decât să cucerești persoana respectivă și să zdrobești concurența. Te îndrăgostești foarte tare, dar poți ieși din acea stare surprinzător de rapid.

Bărbații sunt atrași de vivacitatea și umorul femeilor Săgetător, mai ales de puterea de a rezolva problemele – dacă cineva are o soluție, aceea este o femeie Săgetător, persoane extrem de optimiste și încrezătoare la suprafață care, de fapt, sunt rănite destul de ușor.

Diversitatea și aventura este necesară în cazul unui nativ în Săgetător. Sunt entuziaști și expansivi în ceea ce privește exprimarea afecțiunii lor, dar relațiile care merg cel mai bine sunt cele în care au spațiu pentru a explora teritorii noi.

O persoană Săgetător poate ajunge destul de posesivă într-un timp foarte scurt. Atunci când încep să dezvolte sentimente pentru cineva, vor dori să-și răsfețe și să-l sufoce mereu. Vor vrea să petreacă cât mai mult timp posibil cu cel sau cea iubită, vor vrea să fie lâmgă tine de fiecare dată când au ocazia.

Te poți aștepta la un Săgetător să fie foarte insistent atunci când vine vorba despre dragoste.

Au o perspectivă optimistă asupra vieții, o perspectivă etern optimistă. Le este greu să stea lângă o persoană negativistă constant. Această atitudine negativă îi va face prima dată să renunțe la pozitivitate, dar, după o perioadă, nativii în Săgetător nu vor mai face față și își vor dori să iasă din relație.

Sunt mereu tineri, în căutare permenentă de ceva nou și de aventuri extraordinare: nu privesc cu ochi buni responsabilitățile și căsătoria, chiar dacă ceasul biologic ticăie destul de tare.