Horoscop Azi

Dezamăgirile în dragoste ale zodiei Rac

Nativii în Rac sunt extrem de romantici și de grijulii, cu multă putere emoțională și profunzime. Atunci când se îndrăgostesc, o fac foarte adânc și vor învălui viața partenerului său de forța sentimentelor lor.

Compatibilitatea Racilor este legată de securitatea emoțională și de încredere, pentru că se vor abține până când sunt siguri că nu vor avea inima rănită. Nu au nevoie de relații superficiale, sau de relații de o noapte sau de câteva ore – emoțiile tale sunt mult prea puternice pentru a permite asemenea frivolități.

Dacă un nativ în Rac a vărsat o lacrimă în urma unui gest pe care l-a făcut altcineva, este un semn că sunt îndrăgostiți. Aceștia sunt deschiși cu emoțiile lor, iar sentimentul lor preferat este dragostea.

Persoana de lângă ei simt că vor face totul pentru ea, vor răspunde nevoilor ei mai presus de propriile nevoi. Dragostea unui Rac este neînfricată și este greu de trecut cu vederea.

Racii sut campionii celor dragi lor. Îi vor proteja fără limită și îi vor apăra. Cunoscuți pentru sensibilitatea lor, Racii îndrăgostiți pot fi foarte sentimentali atunci când lucrurile merg bine, iar atunci când lucrurile iau o întorsătură ciudată, sentimentele lor sunt rănite foarte ușor.

Au grijă de ei înșiși și poate nu își dau pe față vulnerabilitatea. Dacă sunt tratați cu grijă și respect, aceștia înfloresc, oferind devotație și loialitate pe viață.

Nativii sunt sentimentali la extrem, sunt dispuși să observe lucrurile mărunte și să țină cont de ele mai bine ca alte semne zodiacale. Memoria lor foarte bună îi leagă de lucrurile externe și se simt mai bine atunci când sunt înconjurați de obiecte specifice.

În dragoste, nativii în Rac sunt senzuali, afectuoși, romantici, empatici, plini de imaginație, seducători, protectivi, loiali și intuitivi. Racul grijuliu nu se aruncă niciodată în relații cu oricine, dar atunci când au găsit pe cineva, se dedică total și irevocabil.

Nu vor folosi niciodată moduri directe prin care să dea de înțeles că plac pe cineva, cei din jur trebuie să se prindă singuri de subtilități și de inivitațiile nevorbite.

Cea mai bună compatibilitate o au cu Scorpionii.

Atunci când aceste semne de apă se întâlnesc, magnetismul dintre ele este extrem de puternic. Ceea ce păstrează această legătură între un Scorpion și un Rac este loialitatea neînfricată și faptul că înțeleg că erupțiile emoționale nu sunt neapărat un semn al neînțelegerii, dar semnul unei conexiuni foarte intense.

Racii ajung să se simtă frustrați dacă partenerul nu știe exact ceea ce se petrece în viața lor internă, și pot ridica, cu ușurință, ziduri de apărare și să mintă că totul este în regulă atunci când nu este.

Pentru a se conecta cu cineva cu adevărat, nativii trebuie să fie răbdători cu partenerul și să le înțeleagă nevoile emoționale –aceste lecții sunt foarte importante. Vor un partener care să fie martorul parcursului lor emoțional, dar pot avea reacții atunci când persoana iubită încearcă să rezolve ceva. Uneori, racii au nevoie să se descarce.

Partenerii unui nativ ajung să fie ei înșiși mai emoționali, să râdă sau să plângă mai mult.