Horoscop Azi

Dezamăgirile în dragoste ale zodiei Fecioară

Nativii în fecioară sunt ființele intelectuale, termen folosit în cel mai atrăgător mod cu putință. Se spune că mintea este un organ foarte apreciat și asta se vede cel mai tare atunci când avem de-a face cu un dependent de informație ca nativii în Fecioară.

Această inteligență aprigă îi face experți în conversație și să caute un partener care să poată menține pe linia de plutie un subiect într-o discuție.

Această inteligență îi face parteneri minunați, mai ales că opiniile lor sunt foarte bine argumentate. Dacă recunoști și tu acest lucru și ești capabil să le apreciezi punctele de vedere, atunci vei câștiga mult teren.

Datorită faptului că sunt atât de inteligenți, pun mare valoare pe calitățile pe care nu le găsesc în ei înșiși, iar când partenerul lor posedă asemenea calități, devine irezistibil în ochii lor.

De exemplu, dacă un nativ în Fecioară este foarte muncitor și timid, un partener mai încrezător și mai deschis care adoră să flirteze și este și foarte inteligent, atunci acesta va atrage mult mai mult atenția, față de cineva care este șa fel de muncitor și la fel de timid.

Doar pentru că nativii pot părea conservatori, asta nu înseamnă că sunt așa și în relațiile personale. Își cunosc foarte bine mintea și emoțiile lor sunt mult mai adânci decât arată. Acestora le place mai mult să își arate calitățile prin acțiuni, nu prin vorbe de prisos.

Fecioarele sunt mai mult cu picioarele pe pământ față de alte zodii, ceea ce îi face să valoreze stabilitatea și loialitatea partenerului sau partenerei. Cu siguranță valorează mai mult calitatea decât cantitatea și preferă relațiile în care să se implice cu adevărat în fața celor trecătoare.

Dacă sunteți într-o relație cu o Fecioară, așteptați-vă să fiți iubit cu patimă. Poate că nu își verbalizează adorația așa cum o fac celelalte semne, dar își vor arăta forța dragostei prin acțiuni și gesturi.

Fecioarele sunt foarte pretențioase atunci când vine vorba să-și aleagă un partener. Sunt puțin singuratici și vor fi mai mult ca fericiți să stea singuri până întâlnesc persoana potrivită. Critici și evazivi, nativii sunt greu de cucerit.

Atunci când își dau întâlniri sunt foarte tăcuți, în special femeile Fecioară care au nevoie de mult timp ca să se deschidă. Pot apărea ca misterioase tocmai pentru că sunt atât de tăcute și de rezervate și iubesc să petreacă timp singure.

Oamenii se întreabă adesea de ce aleg să petreacă atât de mult timp singure.

Nu sunt cei mai drăgăstoși, dar își demonstrează sentimentele prin devotare necondiționată și prin încercarea constantă de a-și face partenerul fericit. Nativii strălucesc atunci când fac ceva util, iar atunci când le este cerut ajutorul, își demonstrează cel mai bine sentimentele.

Deși gândesc mai mult logic și mai puțin emoțional, tind să își evalueze cu atenție partenerii și sunt atenți la cel mai mic detaliu. Acest detaliu poate să facă întâlnirile greu de suportat pentru partenerii Fecioarelor, pentru că tind să critice totul.

Sunt semne raționale, dar totul este aruncat pe fereastră atunci când iubesc.