Horoscop Azi

Păzea! De cine să TE FEREȘTI, în funcție de zodie! Stai departe de ele, e spre binele tău!

Berbec

Ești o persoană puternică, inteligentă și sigură de ea, iar asta te face să ai mulți dușmani. Le faci față fără probleme, însă ar trebui să te ferești de oamenii foarte sensibili. Te impresionează și de multe ori s-ar putea să fie mai mult decât crezi în spatele aparențelor.

Dacă își dau seama care este punctul tău slab, te vor manipula. Fii foarte atentă la Fecioară și la Vărsător, pentru că au o candoare care îți va întuneca judecata!

Taur

Ești un om bun și de multe ori ceilalți profită de tine. Nu prea îți dai seama când ești manipulată și nu știi să refuzi pe cineva care îți cere ajutorul. Ține, însă, cont, că nu trebuie să te sacrifici pentru a le fi celorlalți bine.

Stai departe de Gemeni, Scorpion și Berbec! Sunt zodii puternice, care te vor convinge de fiecare dată să faci cum îți spun.

Gemeni

Cunoști foarte bine oamenii și știi să îți porți singură de grijă. Devii, însă, vulnerabilă când vine vorba de distracție. Ești dispusă să încerci orice și să mergi oriunde, de multe ori doar pentru a nu lăsa impresia că îți este teamă.

Ferește-te de Săgetător, are cele mai ciudate idei și te va pune tot timpul în situații neplăcute.

Rac

Ești atât de caldă și de iubitoare, încât nu ai crede că cineva ar fi dispusă să îți facă rău. Mai mult realism nu ar strica, mai ales că au fost destule situații în care ai avut de suferit pentru că ai fost prea credulă.

Oricine te poate transforma într-o potențială victimă, dar este bine să te ferești de Pești și Capricorn, pentru că sunt mai cruzi decât alte zodii, nu vor avea milă pentru tine.

Citeste si:

10 motive pentru care nativul din zodia TAUR este partenerul ideal pentru viață

1. Sunt oameni calmi

Rareori devin participanții unor certuri odioase. În general, ei rămân calmi și nu fac crize de isterie fără motiv. Alături de Taur întotdeauna te simți în largul tău, pentru că nativii acestei zodii emană încredere și liniște.

2. Sunt parteneri fideli

Când vine vorba de relații, Taurul întotdeauna susține beneficiile unei relații lungi și stabile. Acești oameni aproape niciodată nu fac cunoștință numai de dragul s*xului. Ei sunt reprezentanții “vechii școli”.

Taurul este selectiv, atunci când își alege partenerul și poate construi o relație serioasă numai atunci când are încredere în el 100%. Este fidel și niciodată nu va avea o aventură romantică în timpul unei vacanțe sau a unei călătorii de afaceri.

3. Sunt oameni perseverenți și hotărâți.

Dacă Taurul și-a văzut premiul, nimic nu-l poate opri. Chiar și în momentele dificile, când viața îl lovește – el nu renunță.

Taurul se îndreaptă persistent spre obiectiv, chiar dacă toți în jur îi spun că nu va reuși. Desigur, uneori această calitate te enervează. Tu îi oferi Taurului un sfat de ce nu ar trebui să încerce o altă prostie ambițioasă, iar el oricum face asta.

Însă, uneori, are dreptate și obține ceea ce-și dorește.