Horoscop Azi

Opt modele de manichiură pe care o femeie stilată NU le poartă niciodată

femeie stilată este desăvârşită din cap până în picioare, aşa că nici nu poate lua în considerare posibilitatea de a-şi face apariţia altfel decât cu o manichiură impecabilă.

Deși există devoratoare de beauty care ar încerca să îşi aplice nenumărate straturi de ojă, să îşi imprime blană, catifea sau alte materiale bizare, pe care nu ni le-am imagina pe unghii, femeile stilate nu se dezic de la rafinamentul lor şi privesc cu sprâncene ridicate întrebător această explozie de creativitate în nail-art!

Descoperă mai jos care sunt modelele de manichiură pe care o femeie stilată NU le-ar încerca pentru nimic în lume!

Unghii animal print

Nu ştim ce gânduri ai la adresa manichiurii animal print, dar o femeie stilată este de-a dreptul oripilată! Poate că ar accepta ideea modelelor subtile, realizate cu accente din acest imprimeu pe o singură unghie, dar nu va tolera nici în ruptul capului să îşi îmbrace gingaşele degete într-o explozie de animal print, nuanţe neon şi ștrasuri! Un mare NU!

Coffin nails

Kylie Jenner nu face casă prea bună cu stilul, în majoritatea apariţiilor sale, iar ultimul model de unghii pe care l-a impus unei pieţe fascinate de imaginea ei este coffin nails: unghii care au forma unui… coşciug!

Nu credem că mai merită să amintim că o femeie stilată nu va încerca niciodată o asemenea abominaţiune la adresa frumuseţii sale!

Unghii lungi ascuţite

Eşti în repaus prelungit doar pentru că nu îţi poţi utiliza unghiile prea lungi? Mâinile tale sunt adevărate arme albe? Tremuri de teama să nu îţi compromiţi manichiura la fiecare contact? Este un semn că unghiile tale sunt prea lungi: unul pe care femeile stilate l-ar recunoaşte imediat! Ne pare rău, dar Rihanna se încadrează în această categorie.

Nail-art prea complicat

Sunt modele de nail-art care vor trezi admiraţia unei femei stilate, dar atunci când unghiile tale îşi pierd orice asemănare cu anatomia umană şi par mai degrabă desprinse dintr-un tablou (şi nu unul cu caracter de operă de artă), este clar: trebuie să schimbi ceva! Aşa gândeşte o femeie stilată!

Manichiura cu blană

Ştim, este un trend care a apus pe podium, dar rămâne viu pe Instagram. Orice femeie stilată ar simţi un fior rece pe spate la vederea acestor modele de unghii, şi nu unul provocat de plăcere!

Unghiile cu ștrasuri

Nici nu mai contează dacă îţi pictezi unghiile în nuanţe palide de alb sau nude, dacă le acoperi cu tone de sclipici, ștrasuri sau paiete. Mel B a ales o variantă mai cuminte a acestui look, dar lungimea şi forma ţuguiată a unghiilor strică orice urmă de moderaţie. O femeie stilată ar prefera să spună „pas”.

Ojă sărită de pe unghii

Nu contează dacă eşti îmbrăcată la patru ace, cât timp manichiura ta se află într-o stare deplorabilă. În aceeaşi filosofie, poţi utiliza cea mai scumpă nuanţă de lac de unghii: dacă îl priveşti detaşată cum se ciobeşte, aşteptând nerăbdătoare să îşi dea duhul, nu vei trece testele unei femei stilate.

Manichiură mai strălucitoare decât soarele

Dacă unghiile tale ar putea eclipsa soarele, este un semn sigur că ai încălcat câteva legi dragi ale stilului. O femeie rafinată va alege nuanţe subtile de auriu şi sub nicio formă nu le va asorta la o rochie paietată. Nu aşa reuşesc aceste maestre ale stilului să strălucească în societate.