Horoscop Azi

Mercur a intrat în Scorpion. Cum influențează toate zodiile, până la sfârșitul lunii!

Suntem la jumătatea lunii octombrie și Mercur a intrat în Scorpion. Va sta acolo până la finalul lunii. Mercur e planeta comunicării și gândirii intelectuale. Ceea ce înseamnă că mintea zodiilor va fi mai subiectivă și sentimentele vor avea o importanță mai mare. Află cum îți influențează zodia ta:

BERBEC

Îi confrunți pe alții prin a le pune multe întrebări și cel mai probabil ai și multe momente de auto-confruntare, în care îți examinzi propriul comportament. Subiectele la care te gândești cel mai mult sunt partenerul tău și subconștientul tău. Ai o viziune mai bună asupra ta atunci când această perioadă se încheie.

TAUR

Conversațiile intense pot duce la intimitate rapidă cu cei dragi, dar e posibil să ajungi și la certuri. Ești cunoscută ca fiind încăpățânată, dar în această perioadă ești mai dispusă să cooperezi cu ceilalți. În general, conversațiile pe care le ai când Mercur e în scorpion vor fi constructive și importante, chiar dacă încep mai dur.

GEMENI

Mercur în scorpion te ajută să ai gândurile mai organizate. De aceea, e un moment excelent pentru a-ți revizui toate gândurile și sentimentele. De asemenea, ești mai conștientă de sănătatea și igiena ta. Dacă vrei să începi să faci sport sau să ai o alimentație mai sănătoasă, această perioadă e momentul ideal de a începe.

RAC

În perioada aceasta îți e mai ușor să fii sinceră și să vorbești despre ce ai în minte, chiar dacă zodia ta este de obicei mai retrasă și timidă. Te simți mai auzită de ceilalți, dar asta e o sabie cu două tăișuri. Când vorbești, ceilalți ascultă ce ai de spus, dar energia intensă a scorpionului poate provoca răspunsuri diferite de la fiecare.

FECIOARĂ

Oriunde te afli, mintea ta va găsi ceva sau pe cineva de analizat. În perioada aceasta vei intra în contact cu mai mulți oameni decât de obicei. Nevoia de cunoaștere te poate face să exagerezi, deci ai grijă să nu ajungi să îți petreci nopțile cu 15 tab-uri de Wikipedia deschise.

LEU

Când Mercur e în scorpion, vei avea multă auto-explorare de făcut. E posibil să îi jignești pe alții în această perioadă, dar depinde de tine să înțelegi de ce comportamentul și replicile tale sunt atât de supărătoare pentru ceilalți. De asemenea, e momentul în care îți vei analiza trecutul și modul cum acesta te influențează acum.

BALANȚĂ

Finanțele și munca vor fi cele mai frecvente subiecte de converație în următoarele săptămâni. Mercur în scorpion te va face să fii mai sinceră când vorbești cu cei din jur, ceea ce reprezintă o schimbare pentru tine. Ești interesată de obiective pe termen lung, iar modul în care gândești și vorbești este mai practic.

SCORPION

Mereu vrei ca vocea ta să fie auzită, iar acest lucru este simplu acum că Mercur este în scorpion. Intențiile tale sunt clare, mintea este mai ascuțită și vei putea afla răspunsurile la întrebările care te sâcâiau de mult timp.

SĂGETĂTOR

În această perioadă, îți dorești mai mult timp singură pentru a-ți contempla viața. Mintea ta este ocupată cu gânduri despre sine, te concentrezi pe gândurile tale cele mai adânci și ar fi un moment bun să te apuci de meditație sau de scris în jurnal.

CAPRICORN

Conversațiile tale sunt mai frecvente și ești mai dornică să împărtășești idei cu alții. Vei discuta mai profund cu prietenii tăi și îi vei analiza mai atent. Care sunt intențiile lor? Valorile lor? Obiectivele pe termen lung? De asemenea, în această perioadă vei știi mai bine cine ești ca persoană și ce rol ai în grup.

VĂRSĂTOR

Conversațiile și conexiunile pe care le faci în această perioadă vor fi urgente și de cea mai mare importanță! Te vei concentra mult pe carieră și vei avea multe discuții legate de job. Alți oamenii pot să vină la tine pentru sfaturi, iar modul cum împărtășești cunoștințele contează foarte mult.

PEȘTI

Mintea ta este mai curioasă acum și dorința de a ieși în lume și de a învăța prin experiențe practice este puternică. Vrei să întâlnești oameni noi, să vezi locuri noi și să te arunci cu capul înainte în noi experiențe!