Horoscop Azi

Cele mai frumoase outfit-uri pentru săptămâna următoare

Vrem, nu vrem, sezonul rece ne obligă să scoatem de la naftalină hainele groase. Dimineaţa, când pleci de acasă, te înfofoleşti bine pentru că este frig, însă, peste zi, temperaturile cresc, iar tu mori de cald.

Astfel, dacă vrei să eviţi răcelile, trebuie să ştii cum să te îmbraci corect.

Specialiştii neozeelandezi îţi spun care sunt cele trei reguli vestimentare pe care să le respecţi în acest sezon rece, ce haine sunt potrivite sezonului şi ce produse vestimentare să cauţi în magazine.

Dresuri şi şosete. Pe sub pantaloni sau jeanşi ar trebui să porţi o pereche de dresuri subţiri, care te vor proteja de frig dimineaţa şi seara. Nu ar strica să ai în picioare şi o pereche de şosete din bumbac.

Bluze cu mânecă lungă. Alege modele subţiri, din bumbac sau mătase. Peste aceste bluze poţi îmbrăca un sacou, un pulover sau o jachetă.

Helanca închisă cu fermoar este potrivită unei ţinute sport sau casual şi atunci când alegi să porţi tricouri sau bluze. Dacă peste zi ţi se face cald, o poţi da jos.

Eşarfă şi căciulă subţire. Dacă ţi-e frig la gât, îţi va fi frig peste tot. De aceea este important ca, dimineaţa şi seara, să-ţi protejezi gâtul cu o eşarfă groasă. De asemenea, o căciulă subţire îţi va proteja urechile.

Fuste lungi din lână. Chiar dacă afară temperaturile au scăzut, asta nu înseamnă că nu vom mai purta fuste sau rochii. Optează însă pentru modele lungi până-n pământ, care să-ţi apere de frig şi vânt picioarele.

Ghete sau pantofi sport. Este obligatoriu să purtăm ghete, botine, cizme subţiri din piele întoarsă sau încălţăminte sport cu talpă mai groasă. Aceste modele nu trebuie să fie îmblănite.

Office sau casual, animal print sau uni, culorile toamnei își fac simțită prezența nu numai în natura urbană, ci și în outfit-urile de zi cu zi. Dacă sunteți în pană de idei, iată câteva ținute care, cu siguranță, vă vor inspira în săptămâna care va începe mâine…