Horoscop Azi

5 motive pentru care femeile puternice sunt cele mai rănite

Adesea, oamenii tind să creadă că femeile puternice sunt şi cele mai insensibile sau, cel puţin, sunt imune la suferinţă. Paradoxal, cele care par să aibă sufletul de piatră sunt extrem de sensibile şi devin vulnerabile când vine vorba de sentimente. Află de ce!

Oferă ajutor

Femeile puternice sunt întotdeauna acolo când e nevoie de ele şi sunt în stare să ofere ajutor fără să ceară nimic în schimb. De aceea, mulţi oameni profită de bunătatea lor şi ajung să le rănească sentimentele.

Se implică total

Când vine vorba de relaţii, o femeie puternică îşi va dori întotdeauna un bărbat la fel de puternic şi serios. De multe ori, genul acesta de femei atrage exact opusul, mai exact bărbaţi care nu par deranjaţi dacă partenera lor este superioară.

Se complac în situaţie şi o lasă pe ea să înfrunte toate dificultăţile, urmând ca, la final, femeia puternică să îşi dea seama că a trăit o dezamăgire.

Iubesc sincer

O femeie puternică nu îşi va pierde niciodată timpul cu lucruri mărunte sau cu persoane faţă de care nu simte nimic. De aceea, ea va fi extrem de selectivă în privinţa oamenilor din jurul ei şi îi va păstra doar pe aceia pe care îi poate iubi sincer, cu adevărat.

Totuşi, iubirea sinceră se câştigă în timp, iar cei care nu sunt dispuşi să aştepte dragostea ei, vor renunţa mult prea repede.

Sunt autentice

Femeile puternice se remarcă oriunde ar merge, din acest motiv atrag şi o mulţime de critici, mai ales din partea altor femei invidioase. Deşi din exterior s-ar părea că nu pun la suflet ceea ce aud, în sinea lor, suferă enorm când îşi dau seama că sunt acuzate pe nedrept.

Luptă pentru idealurile lor

A fi puternică înseamnă să lupţi pentru ceea ce îţi doreşti, chiar dacă dorinţele tale par imposibil de atins. Pe acelaşi principiu merg şi femeile puternice, stăpâne pe situaţie, care luptă pentru visul lor şi au de înfruntat o mulţime de obstacole.

O femeie puternică va avea întotdeauna şi cei mai mulţi duşmani de care trebuie să se ferească.