Horoscop Azi

Domnilor, sunteţi pe frecvenţă? De ce e unică și fabuloasă femeia Gemeni

Nativii din Zodia Gemenilor sunt curioși din fire, mereu dornici de noutate și de experiențe interesante. Relațiile, viața profesională, dragostea și căsnicia sunt influențate de trăsăturile lor dominante. Citește o descriere a acestei zodii pentru a o înțelege mai bine.

Repere în Zodia Gemenilor:

Planeta guvernatoare: Mercur

Elementul esențial: Aerul

Piatra prețioasă reprezentativă: topazul

Metalul reprezentativ: mercurul

Culoarea caracteristică: albastru

Ziua cea mai favorabilă: miercuri

Numerele norocoase: 2, 5, 7

Personalitate

Bărbatului născut în Zodia Gemenilor se caracterizează prin: adaptabilitate la orice mediu; diplomație și toleranță; talent oratoric; umor inteligent și subtil; logică și temeinicie în raționamente; dorința permanentă de nou; inconstanța în activități și tendința de a abandona proiecte.

Femeia nativă în Gemeni este, în mod specific: independentă; emancipată; interesată de carieră mai mult decât de gospodărie; uneori, prea cerebrală, în dauna plăcerii, atracția pentru viața dublă, identitatea dublă; căutarea unei alternative la oricare dintre constantele vieții sale; lipsa de consecvență pe termen lung.

Geamănului îi sunt contraindicate ocupațiile monotone și repetitive. Este creativ și suficient de entuziast încât să dea rezultate în activitățile pe bază de proiect, ale căror rezultate să se vadă într-un timp rezonabil.

Va gestiona perfect două proiecte în paralel și se va simți cu atât mai bine cu cât acestea vor fi mai diferite, oferindu-i diversitatea de care are atâta nevoie. Este un bun comunicator și are înclinații artisitice.

Femeia Geamăn surprinde întodeauna prin capacitatea ei de coordonare a echipei, fără să întâmpine rezistență și neîncredere din partea bărbaților sau a celor mai în vârstă și cu mai multă experiență. Secretul ei este diplomația.

Din același motiv, este o bună mediatoare. Știe să-și vadă limitele, dar și punctele forte.

Dragoste și căsnicie

Bărbatul Geamăn nu vânează femeia-trofeu pentru că frumusețea fizică nu-l impresionează decât pe moment, nu este pentru el un scop în sine. Nu se teme de femeia inteligentă pentru că este capabil să-și recunoască limitele și să încerce permanent să și le depășească.

O femeie inteligentă, independentă și cu umor este partenera lui ideală.

Femeia nativă în Gemeni nu este foarte interesată de bunăstarea materială, de acumularea de bunuri și de lux.

În căsnicie apreciază armonia, egalitatea și preocupările intelectuale comune. Este o mamă în pas cu vremurile, iar copiii ei au toate șansele să-și descopere și să-și valorifice adevărata vocație, chiar dacă vor fi necesare mai multe încercări, pentru că vor avea susținere deplină din partea mamei.

Sănătate

Rezistența fizică a Gemenilor este oscilantă. Sunt perioade în care fac față efortului fizic și intelectual prelungit, cu puțin somn și mese sărite, fără ca organismul lor să cedeze. Alteori, fără o stare de slăbiciune prealabilă, se îmbolnăvesc subit și sunt scoși din circuit pentru zile întregi.

Zonele sale vulnerabile sunt umerii și brațele, dar și căile respiratorii superioare. În timp, dacă își urmăresc atent reacțiile, reușesc să identifice o mulțime de factori alergenici și iritanți, atât în mediu cât și în alimentație.