Horoscop Azi

Ce îți dorește zodia Capricornului cu adevărat de la partener

Capricornii sunt in general oameni foarte selectivi si dificili in relatiile lor.Inainte de un angajament serios ei iau in considerare totul, vrand sa evite relatiile problematice, solicitante si stresante.

Relatiile pe care le prefera sunt cele care promit dezvoltare, o viata usoara, placuta si confortabila, un statut social bogat si inalt, lux si confort. In relatiile lor sunt stricti si autoritari, vrand ca ceilalti sa ii asculte.

Cu toate acestea, in general, intr-o problema personala serioasa,puteti fi surprinsi de lasitatea de care dau dovada. Pentru a fi in stare sa functioneze trebuie sa existe un anturaj sigur, unde pot arata cat de hotarati si de dinamici sunt, indiferent daca acest lucru se refera la munca, familie sau relatie.

Capricornii urasc schimbarile si deseori ei prefera sa ramana intr-o casnicie care poate sa nu mai aiba nici un sens, decat sa-si reconstruiasca vietile de la inceput.Femeile Capricorn sunt putin mai emotionale, dar si ele, ca si barbatii din acelasi semn, lasa intotdeauna logica sa castige.

Partenerul unei femei Capricorn trebuie sa fie la un nivel social si economic ridicat, de obicei mai ridicat decat al ei, si mai presus de toate sa ii asigure un venit ridicat si o viata confortabila si luxoasa.

Mai mult, in general Capricornilor le pasa mult de reputatia lor, si de ce spune lumea despre ei, asa ca, daca doresti sa fii alaturi de un Capricorn trebuie sa areti ca ii respecti punctele de vedere.

Capricornii sunt persoane care vor lua decizii privitor la relatia lor, respectand orice separare numai atunci cand ajung intr-un punct mort, sau sub presiune, probabil atunci cand relatia nu mai functioneaza.

Lui/Ei nu-i place sa se vada ce a decis, pentru ca in cazul in care ceva nu merge bine,partenerul sau sa nu-i poata acorda nici un fel de responsabilitate cu privire la despartire.Ei prefera ca partenerul lor sa ia o astfel de decizie.

Sunt loiali indatoririlor pe care le au, traditiilor, si sunt persoane carora le place sa intemeieze o familie.