Horoscop Azi

8 semne că sufletul tău s-a reîncarnat de multe ori

Prin reîncarnare, spiritul supravieţuieşte morţii corpului, pentru a începe o nouă viaţă într-un alt trup. Cu siguranţă ai avut anumite vise ce par întâmplări reale, dar pe care nu le poţi descifra, sau „amintiri” care cu certitudine nu s-au întâmplat. Află ce semne îţi arată că sufletul tău a trecut prin multe reîncarnări:

Vise repetitive

Visele sunt oglinda inconştientului. Visele repetitive pot fi urmarea unor traume sau a fricilor, dar şi reflexia experienţelor trăite în vieţi anterioare. Vezi frecvent în visele tale locuri, oameni şi evenimente ce par foarte familiare, dar de fapt nu le-ai întalnit niciodată. Castelul care îţi apare constant în vise poate semnifica faptul că într-o viaţă anterioară ai trăit acolo.

Amintiri deplasate

De multe ori, amintirile ce par nelalocul lor sunt simple fantezii. Însă, dacă ţi-ai amintit amănunţit un eveniment pe care nu l-ai trăit, dar după un timp ai aflat că s-a întâmplat cu adevărat cândva, este posibil să fie o amintire dintr-o viaţă anterioară.

Ai o intuiţie bună

Intuiţia este instinctul înnăscut prin care eşti capabilă să își dai seama că ceva este bun sau rău pentru tine și cei din jurul tău. Datorită reîncarnărilor, ai acumulat multă experienţă şi poţi anticipa cu uşurinţă ce se va întâmpla chiar şi într-o situaţie neprevăzută.

Déjà vu

Senzația de déjà vu este un fenomen prin care ai impresia că ai mai trăit un anumit eveniment, care se desfăşoară în momentul curent. Déjà vu-ul vine spontan, fiind declanşat de cele 5 simţuri (vizual, auditiv, olfactiv, tactil şi gustativ).

Este posibil ca experienţele de déjà vu prin care treci să reprezinte conexiuni cu vieţile anterioare.

Eşti empatică

Empaticii absorb emoţiile altora, fie ele pozitive sau negative, şi le simt la aceeaşi intensitate. Multiplele reîncărnări îţi dau abilitatea de a pune emoţiile altora mai presus de ale tale şi de a le înţelege cu adevărat.

Fobii

Unele fobii îşi au rădăcina în copilărie, spre exemplu, dacă ai fost pe punctual de a te îneca atunci când erai mică, e de înţeles de ce acum ţi-e frică de apă. Dar fobiile pe care nu le poţi explica sunt posibile moşteniri ale trecutului, ecouri ale traumelor trăite în vieţile anterioare.

Te simţi mai bătrână decât vârsta ta

Unii oameni susţin că se simt mai tineri decât vârsta lor, acest lucru datorându-se sufletelor tinere, ce nu au trecut prin reîncarnări. Pentru tine, situaţia este opusă. Deşi eşti tânără, simţi că eşti mult mai matură decât vârsta ta, datorită sufletului tău bătrân.

Iubeşti culturi sau vremuri îndepărtate

Iubirea pentru o anumită cultură foarte diferită de a ta sau pentru o anumită eră, reprezintă rămăşiţele vieţilor anterioare. Dacă adori cultura japoneză sau tot ceea ce este legat de secolul 15 este foarte posibil ca sufletul tău să fie încă ataşat de locurile sau perioadele acelea.