Horoscop Azi

7 lucruri care ne atrag la Săgetători

Săgetătorul întruchipează cavalerul enigmatic și distins, gata de acțiune și greu de intimidat. Relațiile, viața profesională, dragostea și căsnicia sunt influențate de trăsăturile lor dominante.

Nativii din Zodia Săgetătorului sunt greu de decodificat și pot intimida chiar și pe cei mai îndrăzneți dintre noi. Se remarcă prin: farmec personal deosebit; inteligență tăioasă; răceală în relațiile obișnuite; reținere în manifestări; idealism bine temperat;

Se spune că e bine să ai un bătrân în preajmă, căci cine nu are bunici, să-și cumpere. Același lucru se poate spune și despre acești nativi de foc.

Aceste trăsături fac din Săgetător un angajat de elită, care nu trebuie irosit în treburi mărunte, de rutină. El trebuie să coordoneze marile proiecte și asta, cu atât mai mult cu cât ele aduc beneficii mediului sau umanității.

Cu viziunea și curajul său, va fi urmat – la o distanță respectuoasă – de cei însărcinați cu concretizarea. Va fi încântat să ia parte la acțiunile caritabile sau la intervențiile de urgență la care se cere luciditate și curaj.

Ar putea fi un bun lider sindical pentru că nimeni și nimic nu-l intimidează, în schimb este un negociator obiectiv și calm. Poate, de asemenea, să fie o sursă de inspirație pentru cei mai tineri, deci i-ar sta bine la o catedră universitară.

De ce sunt Săgetătorii speciali

1. Săgetătorii sunt foarte calzi, primitori, extrem de afectuoși cu oamenii din jur. Sunt printre cele mai calde persoane pe care le poți întâlni și sunt mereu pregătite pentru a da un sfat bun.

2. Săgetătorii au o energie inepuizabilă. Nu le place să stea într-un loc. Sunt tot timpul puși pe fapte mari, mereu gata să inițieze acțiuni noi, să intre în tot felul de aventuri, unele chiar primejdioase. Săgetătorii sunt neînfricați. Le place adrenalina.

3. Săgetătorii nu pot trăi singuri. Tot timpul doresc să fie înconjurați de prieteni, de rude, de cei dragi. Sunt oameni care pot funcționa doar dacă au parte de sprijin și înțelegere, de comunicare intensă, continuă.

4. Nativii Săgetător sunt și destul de vulcanici. Au mereu ceva de spus și sunt apărători ai unor principii corecte. Nu se lasă prejos de la nimic și vor spune mereu ce au pe suflet indiferent care sunt consecințele. Sunt gata de atac și întotdeauna o fac cu argumente.

5. În relațiile de iubire, Săgetătorii tind să fie destul de acaparatori, dar nu o fac pentru că vor să dețină controlul, ci pentru că vor să îl protejeze pe partenerul de viață de orice pericol imaginar sau real.

6. O altă calitate a acestor nativi este generozitatea. Știu să facă întotdeauna cadouri cu gust și nu se zgârcesc la a-i ajuta pe ceilalți cu bani atunci când au nevoie.

7. Nu în ultimul rând, Săgetătorii sunt foarte spirituali. Au o gândire profundă care îi scoate din mulțime, îi diferențiază.