Horoscop Azi

Horoscopul zilei de 17 octombrie

Horoscop zilnic, 17 octombrie: Gemenii pleacă pe neaşteptate peste hotare, Leii vor să se relanseze în afaceri, iar Capricornii se exprimă cu privire la sentimentele pe care le au

Berbec

Vi se fac promisiuni că veţi fi ajutaţi la greu, dar nu mai aveţi răbdare şi vă decideţi să acţionaţi pe cont propriu. Întreaga zi, se produc greşeli doar aparent nevinovate. După-amiază, devine din ce în ce mai evident pentru dv. de la cine poate să apară ajutorul mult dorit.

Taur

Consideraţi că i-aţi ajutat suficient pe cei din anturaj şi le cereţi să fie mai cooperanţi. Doriţi să păreţi exigent şi ajungeţi să fiţi considerat un despot. Tinerii sunt tot timpul furioşi, iar pe şefii născuţi în acest semn zodiacal nu-i mulţumeşte nimic din ce fac subalternii.

Gemeni

Altruismul de care daţi dovadă vă surprinde în primul rând pe dv., deoarece punga e goală şi nici nu se pare că va apărea o şansă să se umple curând. Starea de sănătate este excelentă şi nu e exclus să fiţi nevoiţi să plecaţi pe neaşteptate peste hotare ori doar în altă localitate.

Rac

Nu vorbiţi prea mult, acţionaţi fără să cereţi sfatul nimănui şi obţineţi succes după succes. Se iveşte şi un mic conflict familial care se stinge o dată cu lăsarea serii. Faceţi multe drumuri şi aproape că nu mai treceţi pe acasă. Energie vitală maximă şi oarecum cam periculoasă.

Leu

Vor să se relanseze în afaceri Continuaţi să vă faceţi numeroase relaţii, cu gândul de a vă relansa în afaceri ori doar de a vă ajuta mai mult rudele apropiate. Pentru moment, apar alte evenimente foarte stresante. Familia îşi recâştigă importanţa prin sprijinul necondiţionat oferit în condiţii de mare risc.

Fecioară

Reuşiţi să faceţi o deplasare pentru a vă ajuta rudele mai sărace. Sunteţi solicitat să participaţi la o „întrunire”, unde nu aveţi de gând să spuneţi nimic. În dragoste, lipsa de gelozie este evidentă şi greşit înţeleasă de toţi nativii, ce au impresia că nu-i mai iubeşte nimeni.

Balanţă

Atrag atenţia şi primesc oferte de colaborare Atrageţi atenţia unor persoane care vă admirau deja şi care vă propun o colaborare foarte deosebită. Toate speranţele par îndeplinite, însă familia are mai multă nevoie de dv. decât oricând. Curajul, simţul datoriei, devotamentul şi abnegaţia faţă de muncă vă vor „colora” viaţa.

Scorpion

Vă decideţi să renunţaţi la o parte din activităţi (îndeosebi la cele ce nu vă aduc recompensele meritate). Insistenţele şefilor direcţi vă enervează. Atenţia vi se îndreptă exclusiv asupra unei persoane care v-a dat mult de furcă şi care efectiv nu vrea să vă aprecieze calităţile.

Săgetător

Persoana iubită are numai faţă de dv. un fel de reacţie critică şi pare mai tot timpul nemulţumită. Celelalte conflicte de până acum se aplanează miraculos. Vă schimbaţi maniera de apreciere a celor cu care lucraţi. La mare preţ se vor regăsi integritatea, prudenţa şi logica.

Capricorn

Se exprimă cu privire la sentimentele pe care le au Dimineaţă, vă exprimaţi atât sentimentele, cât şi intenţiile profesionale, numai că nimeni nu vă prea ascultă. Se pare că pentru prima dată realizaţi cât de egoişti sunt amicii dv. Cei care au rezistat la tentaţii vor fi propulsaţi în alte funcţii şi li se va schimba total viaţa.

Vărsător

Dacă persoana iubită acceptă să facă o deplasare împreună cu dv. vă puteţi considera fericit. Vă simţiţi neînţeles de persoanele cu care colaboraţi. Intraţi în conflict cu o parte dintre parteneri, dar şi cu persoana iubită, tocmai când credeaţi că s-au „stins” neînţelegerile.

Peşti

Vă decideţi să vă schimbaţi proiectele, pentru a nu intra în conflict cu ceilalţi membri ai familiei. Vi se impune să nu renunţaţi la activităţile comune. E posibil ca unii oamenii de afaceri sau chiar simplii muncitori să plece peste hotare după ce semnează contracte avantajoase.