Horoscop Azi

Cum poți afla numărul familiei tale

Numele de familie, pe care îl împărtășești cu rudele tale, poate dezvălui mai multe decât crezi, despre destinul vostru.

CUNOAȘTEREA NATURII “FIRULUI COMUN” AL FAMILIEI TALE POATE CONTRIBUI LA ARMONIZAREA ACESTOR RELAȚII ȘI POATE AJUTA LA VINDECAREA ANUMITOR RĂNI…
Aceste cunoștințe pot, de asemenea, ajuta la reducerea riscului dobândirii unei boli moștenite, prin înțelegerea tipului de stres pe care îl produce energia numărului de familie.

CE AVEȚI DE FĂCUT?

Mai întâi, convertiți literele numelui de familie în cifre, utilizând acest ghid:

1: a, j, s /// 2: b, k, t /// 3: c, l, u /// 4: d, m, v

5: e, n,w /// 6: f, o, x /// 7: g, p, y /// 8: h, q, z /// 9: i, r.

ACUM, DACĂ NUMELE TĂU DE FAMILIE ESTE ”GHEORGHE”, VEI CALCULA ASTFEL:

G-7, H-8, E-5, O-6, R-9

Calcul:

Gheorghe- 7+8+5+6+9+7+8+5= 55 (5+5=10/ 1+0=1). Deci, vom calcula până când ajungem la o singură cifră. NUMĂRUL FAMILIEI GHEORGHE ESTE 1.

Acum, după ce ți-ai calculat cifra, să vedem ce reprezintă fiecare număr în parte!

FAMILIA 1

V-ați reunit în această viață pentru a afla despre independență, originalitate, individualitate, energie masculină, schimbare, ambiție și conducere. Aveți o puternică forță competitivă.

Vă place să fiți mereu pe primul loc și fiecare generație se poate lăuda de obicei cu un membru al familiei, care este, de exemplu, primul din familie care are gemeni; primul care a devenit celebru; primul muzician, primul doctor; primul profesor, etc.

Reducerea stresului pe care îl produce acest număr poate reduce posibilitatea bolilor care afectează ochii, inima, plămânii și sângele. Stresul acestei familii provine din competitivitatea excesivă, dependențe și teama de a nu greși.

FAMILIA 2

Vei învăța despre conexiune, emoție, intuiție, răbdare, îngrijire, pace și valoare de sine. Sunteți dominați de o puternică influență feminină, sunteți meticuloși în obiceiuri și iubiți să vă adânciți înd etaliu. Cu toate acestea, dezechilibrele de putere pot provoca un complex martir în întreaga familie, ceea ce duce la unele excese incomode și inutile de vinovăție.

Reducerea stresului pe care această vibrație o produce poate reduce posibilitatea apariției diabetului, tumorilor, ulcerelor, hemoroizilor și tulburărilor sistemului circulator sau reproductiv. Stresul acestei familii provine de la suprasensibilitate, teama de a balansa barca și de a păstra anumite secrete.

FAMILIA 3

Studiați dezvoltarea copilului, fericirea, prietenia, umorul, aparențele, iluziile, creativitatea, frumusețea, nevinovăția, comunicarea și puterea cuvintelor. Voi v-ați reunit pentru a învăța cum să comunicați cinstit și constructiv.

Reducerea stresului tipic acestui număr de familie reduce, de asemenea, posibilitatea bolilor care afectează gâtul, ficatul, pielea, tractul urinar, tensiunea arterială și sistemul digestiv. Stresul acestei familii provine de la presiunea colegilor, vinovăția, dependențele, sentimentele neexprimate și lipsa scopului creativ.

Familia 4

Voi v-ați reunit pentru a învăța despre succes, prin efort, muncă grea, ordine, toleranță, detaliu și depășirea limitării. Această familie are tendințe care pot părea ciudate și neobișnuite; totuși tindeți să fiți foarte serioși în abordarea față de viață. Vreți cele mai recente gadgeturi și sunteți fascinați de mecanica tuturor lucrurilor.

Reducerea stresului pe care îl produce acest număr reduce, de asemenea, posibilitatea bolilor care pot fi rare, misterioase și dificil de diagnosticat, tratat sau chiar localizat. Stresul acestei familii provine din suprasolicitare, tulburare, tristețe și furie.

Familia 5

Învățați despre libertate, experiență nouă, aventură, varietate, schimbare, prezență și corp fizic. Aveți o prezență puternică și un aspect fizic memorabil. Atitudinile, credințele, temperamentele și ocupațiile voastre pot fi foarte diferite, ceea ce face dificilă găsirea oricărui tip de fir comun.

Fiecare are propria lui viziune unică asupra lumii și propria lui definiție a succesului și a fericirii.

Reducerea stresului pe care îl produce acest număr reduce, de asemenea, posibilitatea tensiunii nervoase, epuizării mentale și emoționale. Stresul acestei familii provine din teama neadecvată, din lipsa de libertate, din relațiile opresive, din judecarea nedreaptă și din plictiseala prelungită.

Familia 6

Voi veți învăța despre familie, problemele interne, iubire, educație, vindecare, judecată, extreme și echilibru. Principalul obiectiv al familiei cu numărul 6 este loialitatea.

Reducerea stresului pe care îl produce acest număr reduce, de asemenea, posibilitatea alergiilor și afecțiunilor urechilor, nasului, gâtului, plămânilor și sânilor. Stresul acestei familii provine de la dezechilibrul puterii, obsesia, abordările dictatoriale și vinovăția neadecvată.

Familia 7

Voi v-ați reunit, astfel încât membrii să poată afla despre spiritualitate, sinele interior, introspecție, reflecție, intimitate, secrete, demnitate, critică, snobie și căutarea perfecțiunii.

Voi trebuie să învățați să vă acceptați corpul omenesc, împreună cu toate imperfecțiunile sale. Trebuie să învățați să acceptați aspectele lumești ale vieții trăite împreună.

Prin reducerea stresului pe care îl produce acest număr, puteți reduce posibilitatea bolilor ereditare, cum ar fi insomnia, migrenele, afecțiunile stomacului și pe cele digestive.

Familia 8

Voi v-ați reunit pentru a afla despre puterea materială, bogăția, toleranța, acceptarea de sine, dragostea, împărtășirea și înțelegerea corectă. Voi vă concentrați adesea asupra succesului și statutului social. Sunteți dispuși să munciți din greu pentru ceea ce doriți.

Reducerea stresului pe care îl produce acest număr reduce, de asemenea, posibilitatea durerilor de cap, a constipației, a reumatismului, a depresiei și a problemelor legate de sânge, articulații, dinți și oase.

Familia 9

V-ați reunit în această viață pentru a învăța despre realitate, dragoste, putere și scopul emoțiilor (energia feminină), generozitatea, pacea, omenirea, conștiința globală, libertatea, completarea și eliberarea.

Păreți adesea haotici și lipsiți de structură sau planificare. Trebuie să fiți mai flexibili decât majoritatea oamenilor.

Numărul 9 conține energiile tuturor celorlalte numere – de la 1 la 8 (1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 + 7 + 8 = 36, 3 + 6 = 9) iar familia voastră pare să cunoască aproape orice.

Reducerea stresului pe care îl produce acest număr reduce, de asemenea, aproape orice boală. Stresul vostru este cauzat, în primul rând, de resentimente.