Horoscop Azi

Cele mai bune neveste ale zodiacului! Fidele până la capăt

In spatele unui barbat puternic, se afla o femeie puternica. Asa zice un celebru dicton. Ca sa fii sigur ca femeia de langa tine iti va sta alaturi o viata, afla-i semnul zodiacal. Apoi consulta ce au de spus astrologii.

Taur

Femeile Taur sunt dornice sa-si ajute sotul sa aiba succes. Ele stiu ca daca sotul e sus, si ele o vor duce bine. Femeile Taur sunt rationale si stricte cand vine vorba de bani si afaceri, intrucat nu le place esecul.

Femeia taur este puternică și încăpățânată, dar familistă și leneșă, dacă are ocazia. Tandră și pofticioasă, ea este o parteneră cu care să-ți petreci tot restul vieții în fericire casnică.

În general, femeia taur iubește frumos și liniștit și nimic nu-i place mai mult pe lume decât viața de familie. Visul ei secret este casa cu grădină, piscină, doi copii cuminți și un cățel simpatic, picnicuri duminica la țară și vacanțe relaxante la plajă, cu mâncare bună și cocktailuri cu fructe exotice.

Sensibilă și răbdătoare, atâta timp cât nu o contrazici, femeia taur este genul de ”femeie de casă”, care pune imediat un șorț și se apucă să coacă prăjituri dacă prietenii vin în vizită și va fi soția care le aduce bere și chipsuri făcute în casă băieților când se uită la meci.

Obiectivul ei principal în viață este o viață de familie echilibrată, destul timp liber cât să se poată ocupa de casă și destui bani la locul de muncă cât să nu se spetească cu ore suplimentare.

Gemeni

Femeile Gemeni sunt familiste si dedicate. Nu se tem de greutati si orice obstacol il depasesc cu tarie. Sunt sotiile perfecte pentru barbatii care obisnuiesc sa plece in delegatii.

Odata indragostita, este o femeie foarte grijulie cu partenerul, si va incerca sa faca pot posibilul sa il faca fericit. Deseori i se intampla sa se trezeasca plutind haotic in „marea dragostei”, vulnerabila si dornica sa gaseasca altceva sau pe altcineva pentru a-i umple golul din suflet.

Intr-o relatie, nu cere prea mult. Doar un partener care sa o stimuleze mereu.