Horoscop Azi

Sfaturile unui șaman: citește dacă vrei să fii un om împlinit

Câteva sfaturi utile de la un vraci, despre semnele din jurul nostru pe care trebuie să le observăm:

1. Când mergi pe drum și vezi o pană, care stă pe pământ, ia-o acasă. Ai putea să o pui într-o vază, să o atârni sau pur și simplu să o pui pe un raft. Aceasta este un amulet care îți va proteja casa.

2. Strânge pietre de pe albiile râurilor. Ele posedă energie și putere.

3. Din toate puterile încearcă să-i ajuți pe ceilalți. Dacă nu le poți dărui fericire, măcar nu le face rău.

4. Pentru ați realiza visul, uneori este destul un singur pas. Nu îți fie frică de greutăți. Ele sunt și vor fi întotdeauna!

5. Primul tău principiu în viață este să refuzi să faci cuiva rău. Gândește-te.

6. Atunci când vei deveni sursa de fericire pentru cineva, atunci vei fi cel mai fericit om de pe pământ. Însă dacă ai devenit sursa de nefericire pentru cineva, vei fi primul cel nefericit.

7. Măcar o oră în zi stai în liniște. Ea îți este la fel de necesară precum este comunicarea.

8. Abilitatea de a iubi este cel mai important lucru pe care îl face un om pe pământ.

9. Nu arunca gunoiul în apă. Duhul apei poate să se înfurie. Aruncă mai bine pâine, lapte sau bănuți.

10. De obicei, noi numim trecutul vremea glorioasă din viața noastră. Este o greșeală. Este foarte important să înțelegem că fiecare moment din viața noastră – este acel moment din aur.

11. Nu există religia și credința perfectă. Există un singur Dumnezeu.

12. Dacă vrei să schimbi lumea, începe de la tine.

13. Există o vorbă în popor: nu mușca mâna celor care te hrănește.

14. Viața este o perioadă de timp foarte scurtă. Nu o pierde în lacrimi, certuri, curvie și alcool. Ai putea să faci bine, să dai viață copiilor, să te odihnești și să faci alte lucruri foarte frumoase.

15. Dacă iubitul/iubita tău/ta s-a supărat pe tine, dacă nu ești vinovat/ă – îmbrățișează-l/o, ține-l/o strâns strâns și se va liniști.

16. Dacă îți este greu pe suflet și simți neliniște în interior, cântă. Cântă orice. Și sufletul tău se va liniști.

17. Dacă vrei să faci ceva, crede în forțele proprii. Pentru că frica te va opri. Întotdeauna. Nu îți pierde speranța și mergi înainte.

18. Ține minte un lucru: fiecare va primi ceea ce merită.

19. Viața poate să se întoarcă la tine cu fața sau cu spatele. Însă puțini înțeleg că noi singuri o întoarcem. Toate gândurile rele noi le atragem. Trăiește liniștit.

Nu invidia pe nimeni și nimic. Și ce dacă vecinul are o mașină de lux? Mutra lui nu va deveni mai frumoasă și burta de la bere nu se va transforma într-un abdomen cu 6 pătrățele. Mai des zâmbește și vei primi multe zâmbete în schimb.

20. Dacă vrei să fii respectat, respectă-i pe cei din jurul tău. La bine răspunde cu bine, la rău, răspunde cu ignoranță. Omul care ți-a făcut rău va suferi mai mult pentru că nu l-ai luat în seamă.

21. Nu bea alcool. Deloc. Asta îți strică viața și sănătatea. Sunt zeci de mii de modalități pentru ca să te relaxezi.

22. Niciodată nu avea regrete. Ele sunt în plus. Tot ce se face, se face întotdeauna spre bine.

23. Pietrele care seamănă cu animale nu trebuie niciodată să le strângi. Îți pot aduce ghinion.

24. Ascultând muzica bună, poți să te eliberezi de toată energia negativă pe care ai adunat-o în timpul zilei. Muzica e un fel de meditație care aduce echilibru în viața noastră.

25. Pentru a respira mai ușor și pentru a-ți fi mai ușor pe suflet, învață să plângi.

26. Dacă ai nimerit într-o situație din care nu vezi nici o ieșire, ridică o mână cât mai sus. Apoi brusc dă-o jos și spune: DUCĂ-SE NAIBII! Și mai gândește-te odată…

27. Atunci când femeia merge la cumpărături, ea cumpără fericire pentru familia ei. Iar bărbatul trebuie să îi asigure banii femeii, pentru ca ea să cumpere cele mai bune produse. Familia care economisește pentru produsele alimentare este predispusă la sărăcie și nefericire.

28. Dacă te simți prost sau ceva te neliniștește, încearcă să te miști în ritm de dans. Îți vei reîntoarce energia și îți vei elibera creierul de griji.