Horoscop Azi

O femeie din zodiac iubește o singură dată

Fiecare om in parte reactioneaza diferit la suferinta. Sunt persoane care plang cu lacrimi amare, dar sunt pregatite sa o ia de la inceput ziua urmatoare, insa sunt si acele persoane care nu isi revin niciodata de pe urma durerii provocate.

Persoana care a facut afirmatia conform careia timpul poate vindeca orice rana, nu a cunoscut-o pe zodia despre care vom vorbi noi astazi. Este vorba despre o nativa care daca sufera o dezamagire crunta, nu va mai reusi sa iubeasca niciodata.

Indiferent de cat de fermecator sau de bine intentionat ar fi barbatul care doreste sa ii cucereasca inima, acesta se va lovi de un zid de gheata. Afla despre cine este vorba in randurile de mai jos.

Femeia cu inima de gheata este acel gen de femeie care daca a trecut printr-o dezamagire care i-a cauzat suferinta, nu va mai iubi vreodata.

Iubeste o singura data in viata, isi pune sufletul pe tava si gata. Ea nu isi va mai darui inima unui al doilea barbat, in cazul in care primul nu a fost capabil sa o pastreze intreaga.

Este vorba despre zodia Capricorn. Aceasta nativa este renumita pentru precautia de care ea da dovada, atat pe plan profesional cat si amoros. Ea nu se va arunca niciodata cu capul inainte, pierzandu-si mintile intr-un flirt fierbinte si nici nu isi va darui vreodata inima oricui o pretinde, fara ca acesta sa isi dovedeasca realul potential.

Femeia capricorn își dorește cel mai mult stabilitate și siguranță în relații și în viață. Tradiționalistă și foarte organizată, femeia capricorn nu fuge niciodată de responsabilități, ca un semn de pământ ce se află.

Femeia capricorn nu se îndrăgostește lulea la prima vedere și nici nu pierde luni întregi cu jocuri ale minții și flirt mai mult sau mai puțin nevinovat. Pentru ea, dragostea este treabă serioasă și nu ceva cu care te poți juca după cum ai chef.

Femeia capricorn crede în dragoste adevărată, dar nu își pune speranțele în soartă, ci suflecă mânecile și se pune singură pe căutat.

Femeia capricorn este un semn guvernat de elementul pământ, deci vrea stabilitate, relații lungi și serioase, nu joacă și iubiri de-o vară. Cel mai potrivit partener pentru femeia capricorn pare să fie bărbatul rac, care își dorește aceleași lucruri în viață.