Horoscop Azi

Top 3 zodii predispuse la divorț. Greșelile din cauza cărora pot ajunge să pună punct căsniciei

Divorțul este o experiență prin care poate trece orice persoană, indiferent de zodia sa, atunci când se află într-o căsnicie ce nu este bazată pe respect reciproc și iubire. Însă, din diferite motive, trei zodii sunt predispuse să trăiască un astfel de episod nefericit.

Nu există aşa ceva! Ce i-a răspuns Delia unui cârcotaş care a făcut-o bătrână pe Instagram: „Să-mi pun nişte ştrampi ca pentru vârsta mea?”

1. Taur

Taurii sunt cunoscuți pentru faptul că vor să aibă parte de dragoste necondiționată. Problema este că ei vor să fie iertați și iubiți chiar și atunci când nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile lor. În plus, ei obișnuiesc să mintă pentru binele propriu în relația în care sunt implicați – doar ca să nu fie respinși ori părăsiți.

Lucrurile pe care bărbații le DETESTĂ în pat în secret, în funcție de zodie. Taurii, între nativii care pot fi dezamăgiți cel mai repede

2. Gemeni

Gemenii obișnuiesc să se răzgândească și să își dezvolte punctele de vedere. Adesea, ei sunt indeciși, din cauza unui ideal puternic pe care îl au. Acești nativi pot căuta o fantezie ori ceea ce cred ei că reprezintă perfecțiunea. De aceea, este posibil ca acești nativi să se implice în relații la distanță și să se îndrăgostească mai degrabă de o imagine pe care i-o construiesc acelei persoane, în absență. Odată ce ajung lângă acea persoană, realitatea îi poate dezamăgi.

Ce își doresc bărbații cel mai mult de la femei, în funcție de zodie. Cine este „familistul zodiacului” și ce nativ vrea mai ales sex-appeal

3. Vărsător

Cu inimi foarte mari, Vărsătorii nu au nevoie să fie implicați în vreo relație ca să se simtă împliniți. Însă, este posibil ca unele persoane să profite de bunătatea lor. Acești nativi se pot îndrăgosti de cineva nepotrivit, doar pentru că vor să le ofere dragoste celor care au nevoie.