Horoscop Azi

Nu se mai poartă oja roșie! Care este culoarea care face furori în acest sezon

Fiecare anotimp ne oferă foarte multe variante cromatice pentru haine, machiaj sau unghii. De cele mai multe ori, cădem pradă tentației de a folosi aceleași culori in sezonul rece: burgundy, nude sau roșu. Nu este nimic greșit, dar sezonul acesta a venit timpul pentru o schimbare, așa că îți propunem să încerci nuanța care face deja furori.

Va fi foarte ușor să obții o manichiură de efect dacă alegi să porți accentele la modă. Chiar dacă a fost stabilită ca fiind culoarea toamnei, roșul nu se mai poartă pe unghii. Rezumă-te la a da viață ținutelor, iar pentru unghii alege ceva diferit.

Oja care se poartă în acest sezon

Dacă ești în pană de idei și nu știi ce culoare să alegi pentru unghiile tale în acest sezon, atunci poți să ții cont de sugestiile noastre. Deja știi că se poartă nuanțele specifice toamnei, cele pe care le admiri în frunzele copacilor. Așadar, ca să nu te mai ținem în suspans, îți spunem că orange este culoarea perfectă pentru unghiile tale acum.

Face parte din paleta bogată a toamnei, așa că nu trebuie să îți lipsească din trusa de cosmetice. Chiar dacă, probabil, te gândești că ai văzut deja peste tot unghii în această nuanță, de data aceasta este vorba despre un portocaliu mult mai elegant decât de dovleac. În niciun caz nu trebuie să porți un orange strident, ci, mai degrabă, nuanțele calde.

Din fericire, culoarea se potrivește oricui, așadar nu trebuie să te temi de schimbare. Fiind o nuanță specifică anotimpului, ai libertatea de a o purta așa cum îți place. Chiar dacă ți se pare greu de asortat, poți să răsufli ușurată pentru că hainele nu vor fi o problemă. Orange-ul de pe unghii se potrivește atât cu roșu, dar și cu tonurile iubite de toamnă. Trebuie să profiți de oportunitățile pe care ți le oferă sezonul actual pentru a fi în tendințe.

Pe lângă acest lucru, dacă îți place să porți bijuterii din aur află că să alegi manichiura cu oja portocalie va fi cea mai bună decizie! Unghiile tale vor ieși frumos în evidență, iar aspectul poate fi completat cu ajutorul unui tatuaj temporar care face furori printre fashioniste.

Nu ai cum să nu te îndrăgostești de nuanța de orange, care este perfectă pentru unghiile tale în acest sezonul. Pe lângă faptul că se dovedește surprinzător de elegantă, versatilitatea ei te va impresiona atunci când vei constata că se potrivește perfect cu orice ținută. Sperăm că am reușit să te convingem să îți faci o programare la salon și să îți anunți și manichiurista care este culoarea toamnei pe unghii!