Horoscop Azi

Horoscop săptămânal 15-22 octombrie – zodiile care dau lovitura

BERBEC

Aspectul format de Lună, în această perioadă, vă aduce o bună capacitate de exprimare, dinamism, oarecare agitație, dar și tendința spre superficialitate. Totodată, săptămâna vine și cu câteva întâlniri importante pentru voi. Unele vă pot face plăcere, unele pot veni doar cu informații care fie vă stârnesc curiozitatea, fie vă enervează.

TAUR

În săptămâna 15-22 octombrie, veți purta tot felul de discuții legate de bani. Pentru voi, urmează o perioadă în care veți fi reticenți, obosiți, deloc dispuși să stați la discuții. Chiar și la locul de muncă, dacă sunteți solicitați să vorbiți în ședințe, veți fi cât se poate de conciși și de grăbiți să terminați cât mai repede. Totodată, sunt posibile conflicte între familia voastră și familia realizată prin căsătorie.

GEMENI

În primele zile ale acestei săptămâni, Luna se află în semnul vostru zodiacal. Acest aspect al Lunii vă face veseli, intuitivi, glumeți, puși tot timpul pe șicane și pe surprize. La mijlocul săptămânii, însă, va trebui să reveniți cu picioarele pe pământ. De menționat că, în aceste zile, vă veți confrunta cu momente de orgoliu, de vanitate, cu o premisă de afirmare personală pe care nu vreți s-o ratați.

RAC

La începutul acestei săptămâni vă veți confrunta cu tot felul de idei, numai calcule și strategii veți avea în minte. Apoi, la distanță de câteva minute, vă veți da seama că aceste strategii nu sunt tocmai cele mai potrivite și veți schimba planul. Vă va fi greu să vă rezolvați practic problemele, întrucât acest lucru nu-l prea veți reuși nici pe plan mental.

LEU

Tranzitul Lunii din aceste zile vine cu momente de viață mai intense. veți fi mai solicitați, mai ocupați decât de obicei, dar aceste momente vor alterna și cu momente de relaxare sau de izolare. Către mijlocul săptămânii veți avea discuții cu prietenii, care vă vor destabiliza. În urma acestor discuții, vă veți pune serios problema dacă să mai continuați acea relație de prietenie.

FECIOARĂ

La începutul săptămânii veți fi subiectul unor discuții. Va trebui să aveți o poziție publică, să faceți față unor provocări care vă pun în discuție cariera, autoritatea. Aveți mare grijă să nu omiteți detalii importante. La mijlocul săptămânii, relațiile cu unii prieteni se pot tulbura. Puteți fi nemulțumiți de abordarea pe care unii dintre ei o au asupra unor subiecte și să vă gândiți să răciți relațiile cu aceștia.

BALANȚĂ

Marte în semnul vostru zodiacal este într-o poziție nefavorabilă. Acest aspect format de Marte nu scoate în evidență calitățile, ci defectele. Enervarea este unul dintre cele mai proaste lucruri care vi se pot întâmpla. Când vă enervați, vă schimbați atitudinea, se poate spune despre voi că vorbește gura fără voi. Totodată, în această săptămână aveți posibilitatea de a afla și de a învăța lucruri importante.

SĂGETĂTOR

Pentru voi, săptămâna este una bună prin prezența lui Mercur în semnul vostru. Această săptămână se caracterizează prin disponibilitate spre mișcare, spre comunicare, spre valorificarea unor calități personale. Veți fi optimiști, veseli, plăcuți de toată lumea din jur. Luna în Gemeni facilitează negocierile, dialogul pe teme precise în care va trebui să vă susțineți interesul personal.

SCORPION

În această săptămână, voi se pare că sunteți favoriții astrelor. De la Soare primiți energie, de la Jupiter – protecție, de la Venus – situații favorabile. La începutul săptămânii, veți purta discuții pe tema unui beneficiu pe care vreți să-l obțineți. Este o săptămână bună pentru cei care desfășoară activități de creație (scriitori, pictori, muzicieni). Unii dintre voi vor simți nevoia unei relaționări mai strânse cu Dumnezeu.

CAPRICORN

Săptămâna 15-22 octombrie se caracterizează printr-un tranzit prin casa muncii care vă poate aduce noutăţi în ceea ce priveşte angajarea într-un anumit domeniu, schimbare şi dorinţa de a face nişte mişcări strategice pentru a vă prezenta mai bine, a vă valorifica mai bine potenţialul. La mijlocul săptămânii, aspectul format de Lună ridică probleme parteneriale, de rivalitate, întrezărindu-se conflicte.

VĂRSĂTOR

Începutul de săptămână vă dă posibilitatea să fiţşi inventivi, creativi şi… să aveţi noroc la jocuri. Spre jumătatea perioadei, veţi avea ceva probleme de atitudine. Veţi fi morocănoşi, antipatici, comozi, nemulţumiţi de tot ceea ce vi se oferă. Spre sfârşitul săptămânii veţi pune pe primul plan interesul propriu şi nu vă veţi lăsa duşi de nas.

PEŞTI

Trăiţi din plin beneficiile aduse de tripleta Jupiter-Soare-Venus. Veţi fi inspiraţi, creativi, prolifici. Puteţi aborda într-o manieră subtilă, dar convingătoare totodată chestiuni care ţin de justiţie, de morală, de dreptate şi adevăr. Spre sfârşitul săptămânii sunteţi obligaţi să discutaţi cu familia chestiuni care ţin de casă, de gospodărie, discuţii care vă pot enerva peste măsură.