Horoscop Azi

Cum te cucerește fiecare zodie

Pentru unii oameni, flirtul se desfășoară la fel de ușor precum respirația.

Apoi sunt aceia care nu se pricep absolut deloc la asta, încât este dureros să îi urmărești.

Iată cum fiecare semn zodiacal flirtează și care dintre celelalte zodii sunt mai receptive la felul tău de flirt.

Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)

Berbecule, ești hotărât și îndrăzneț cu flirtul tău. Nu ai nicio problemă/ reținere în a alege cel mai tare tip din club și a-i cumpăra ceva de băut. Oamenii se simt atrași de încrederea pe care o ai în tine.

Balanțele, Capricornii și alți Berbeci sunt cele mai bune alegeri cu care te poți conecta, dar pentru relații pe termen lung, încearcă să cunoști un nativ în Gemeni, Leu, Săgetător sau Vărsător, în timp ce Scorpionul va considera stilul tău de flirt prea evident.

Taur ( 20 Aprilie – 20 Mai )

Ești atât de dulce, Taurule, stilul tău de flirt este ca o comedie romantică de modă veche. Preferi ca cineva să facă primul pas spre tine. Ești, de asemenea, foarte senzual și ai o mișcare „semnătură”, de a atinge ușor palma.

Dacă ești în căutarea unei întâlniri obișnuite, Scorpionul, Berbecul sau Fecioara sunt ceea ce cauți. Dacă îți dorești o relație mai serioasă, încearcă cu un Capricorn, Balanță sau Gemeni.

Gemeni ( 21 Mai – 20 Iunie )

Geamănule, felul tău de a mânui cuvintele este însăși o formă de seducție și îți folosești aceste puteri pentru a flirta într-o manieră foarte comunicativă, care poate include limbajul spiritual sau pe cel al trupului. Te poți plictisi și poți trece foarte repede de la cald la rece, dar pentru tine funcționează acest lucru, pentru că ești, de asemenea, o persoană căreia îi place să provoace.

Dacă vrei doar sa te relaxezi urmărind Netflix, atunci Leii, Scorpionii, și Fecioarele vor fi receptivi. Dacă îți cauți pe cineva pentru a începe o relație, trebuie să găsești o Balanță, un Taur, sau un Vărsător.

Rac ( 21 Iunie – 22 Iulie )

Stilul tău de flirt este foarte captivant, pe de-o parte, iar pe de cealaltă, foarte grijuliu.

Racule, ești cu adevărat interesat să asculți oamenii povestindu-ți despre despărțirea lor teribilă, sau despre cât de distrusă le-a fost ziua. Nu încerci sa flirtezi per se, dar faptul că te conectezi cu ceilalți la un nivel foarte emoțional, te face oarecum irezistibil.

Dacă dorești sa transformi această sesiune de flirt în altceva, cei mai în măsură să îți ofere asta sunt Leii, Peștii, sau Capricornul.

Dar sa fim sinceri : nu ești atât de interesat de o pradă prea ușoară. Îți dorești un partener pentru întreaga viață. Va fi mai probabil sa obții asta alături de un Taur, o Fecioară sau un Pești.

Leu ( 23 Iulie – 22 August )

A-ți potoli ego-ul nu este o afacere bună pentru tine. Vrei sa obții laudă și atenție, Leule, la fel de multă pe cât oferi. Ai o pungă plină de mișcări de flirt – totul, de la contactul vizual foarte intens, zâmbetul si carisma.

Fecioară ( 23 August – 22 Septembrie )

Ești conducătorul mesajelor cu dublu-sens, Fecioară. Într-un minut, ești rezervat, iar in următorul emani o atmosferă puternică. Nu le permiți oamenilor să intre la întâmplare în cercul tău exclusiv de admiratori. Îți folosești inteligența și mult dat din cap cu ochii parțial închiși pentru a flirta.

Nu pledezi pentru o legătură strict fizică, de genul, „încă una pe listă”, dar dacă vine vorba de o simplă partidă, vei avea parte de ea cu cineva care este Gemeni, Scorpion sau Vărsător. Când ajungi în acel punct în care vrei o relație care să reziste, tipul de persoană pe care ar trebui să îl cauți ar fi un Taur, Rac Capricorn sau un camarad Fecioară, perfecționist ca tine.

Balanță ( 23 Septembrie – 22 Octombrie )

Balanță, semnul tău este condus de Venus, deci cunoști câteva lucruri despre flirt, despre dragoste și gesturi romantice. Ești un cuceritor înnăscut si îți folosești ca atu-uri șarmul, carisma și frumusețea. Din moment ce nu vrei ca cineva să se simtă rău sau să aibă loc vreun conflict, flirtezi cu absolut toată lumea.

Dacă ești in căutarea unei distracții fără obligații, atunci, alege un Taur, o alta Balanță sau un Berbec. Dacă ești gata să devii statornic, cel mai potrivit partener pentru tine va fi un Gemeni, Leu sau Vărsător.

Scorpion ( 23 Octombrie – 21 Noiembrie )

Cu sensibilitatea, și obrăznicia sugestivă, ești un maestru al flirtului. Scorpionule, îți place atât de mult să flirtezi, încât nici nu mai e nevoie de un rezultat final; pur si simplu este distractiv să îi oferi cuiva o privire plină de pasiune, un zâmbet, o atingere seducătoare.

Dacă vrei sa îi oferi cuiva cea mai frumoasă noapte, alege un Taur, Săgetător sau Berbec. Când îți cauți jumătatea, atunci un Pești, Rac sau un Capricorn va fi perfect.

Săgetător ( 22 Noiembrie – 21 Decembrie )

Îți place aventura, schimbarea și ai un stil amuzant de a flirta. Ești întotdeauna gata să spui o poveste fascinantă, provocatoare si spectaculoasă, iar simțul tău umorului este contagios și atractiv.

Săgetătorule, ai un talent în a provoca, care va da naștere unor atingeri spontane, dar senzuale. De vreme ce ești întotdeauna gata să te ridici și să pleci, poți fi un pic detașat din punct de vedere emoțional câteodată, lăsându-l pe obiectul flirtului tău confuz și rănit.

Dacă vrei să aprinzi o tensiune fizica, atunci un alt Săgetător sau un Scorpion va fi cel mai bun partener al tău. Dacă ești sigur că poți crea și îți poți asuma o legătură sentimentală, atunci găsește o Balanță, un Gemeni, sau un Leu.

Capricorn ( 22 Decembrie – 19 Ianuarie )

Ai un stil de a flirta foarte sincer și simplu. Ești foarte real, Capricornule, dar uneori puțin rezervat. Faci oamenii să vrea să afle ce se ascunde în spatele fațadei tale calme, reci și calculate. Nu vei flirta cu cineva pe care nu îl consideri interesant, iar când flirtezi cu adevărat, îți vei atinge ușor părul sau corpul, ca și cum ai spune „sunt gata”.

Dacă îți dorești ceva obișnuit, atunci găsește un Berbec, un Rac sau o Balanță. Pentru o relație care se poate construi, va trebui să găsești un partener care să fie Taur, Scorpion sau Fecioară.

Vărsător ( 20 Ianuarie – 18 Februarie )

Îți place să flirtezi, pentru a demonstra cât de carismatic ești. Nu trebuie să fiți unu-la-unu pentru a flirta, poți flirta cu un întreg grup, datorită pasiunii tale, simțului umorului și strălucirii. Vărsătorule, îți place să surprinzi oamenii și să lași garda jos, prin flirtul tău.

Dacă simți nevoia de o întâlnire obișnuită, atunci găsește un Scorpion, un Pești sau un Leu. Dacă te simți pregătit pentru un angajament pe termen lung, atunci un Gemeni, o Balanță sau un Săgetător sunt cei mai buni.

Pești ( 19 Februarie – 20 Martie )

Când vine vorba de flirt, e greu de știut unde se termină fantezia și unde apare adevărata ta față. Ca Pești, ești adesea timid, așa că pentru tine, a încerca sa pari o altă persoană pentru a flirta, funcționează. Chiar dacă nu spui niciun cuvânt, oamenii te observă și gravitează în jurul tău. Ești un fel de magnet magic: misterios, senzual și sensibil.

Dacă vrei o simplă întâlnire, cunoaște un Taur, o Balanță sau un Vărsător. Pentru o persoană compatibilă, care să te acompanieze în călătoria mistică spre eternitate, vei găsi cohorta cosmică într-un Rac, Scorpion sau Capricorn.