Horoscop Azi

Cum să arăți impecabil în această toamnă. 10 ținute superbe, nici nu trebuie să mai stai pe gânduri

Toamna este anotimpul care marchează trecerea de la cald la rece. De aceea în general în această perioadă a anului femeile acordă prioritate căldurii și confortului în detrimentul stilului. Dar chiar și în perioada rece a anului aceste două lucruri pot fi combinate, iar orice femeie poate fi stilată și se poate simți confortabil în același timp.

Ținute elegante de toamnă

1. Din păcate multe femei aleg haine de nuanțe întunecate în acest sezon. Dar un palton deschis și o pereche de botine deschise vă pot crea o imagine superbă! Doar să aveți în vedere că asortarea unor pantaloni deschiși cu încălțăminte închisă dă dovadă de lipsă de gust.

2. Nuanțele bordo arată foarte gingaș și potrivit în timpul toamnei. Ele se combină superb cu bej, negru sau albastru. Apropo, acum e la modă să alegi poșeta, încălțămintea și eșarfa din aceeași gamă, dar de nuanțe diferite.

3. Cardiganele sunt foarte populare astăzi, fiind o alegere perfectă pentru plimbările în aer liber. Bluzele, tricourile și cămășile ar fi o alegere foarte bună alături de cardigan.

4. Bineînțeles nu putem trece cu vederea ținutele clasice. Combinațiile negru-alb, negru-gri sau negru-bej sunt actuale mereu. Atrageți atenția la hainele din piele, care combină clasicul cu modernă într-un mod armonios.

5. O gamă de culori calde excelentă pentru toamnă! O asemenea ținută dă de înțeles din prima că femeia are un simț estetic extraordinar.

6. Imprimeurile în carouri sunt și ele în trend. Iar pălăria poate transforma cea mai banală ținută în ceva foarte original.

7. Monocromaticul este popular în acest an și asta nu se referă doar la machiaj, ci și la vestimentație. De asemenea rochiile midi sunt o alegere extrem de reușită în această toamnă.

8. Albastru și portocaliu – un ansamblu ideal.

9. De asemenea sunt actuale puloverele oversize, care pot fi purtate atât cu centură, cât și fără ea.

10. Negru și bej reprezintă cea mai elegantă combinație din această toamnă.