Horoscop Azi

Horoscopul zilei de 8 octombrie

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

BERBEC

Vi se poate da ceva nou de lucru. Ramane la aprecierea voastra daca va incumetati sau nu pentru ca nu pare sa fie ceva usor, ci oficial.

TAUR

Vin bani de la serviciu, or sa v-ajunga pentru plata ratelor, oricum trebuie sa reduceti cheltuielile. De tinut minte, sa faceti economie.

GEMENI

O sa alocati o suma de bani educatiei copilului sau poate va luati un abonament la niste cursuri speciale, sa practicati un sport, poate.

RAC

Segmentul birocratic e bruiat, asta inseamna ca o s-aveti de facut mai multe drumuri pana sa obtineti toate hartiile de care aveti nevoie.

LEU

O sa puteti vinde ceva ca sa faceti rost de bani, asa cum la fel de bine puteti cumpara ceva in rate sau sa faceti un credit bancar .

FECIOARA

Se observa o cheltuiala pe care n-ati avut-o in plan, dar n-o sa va goleasca de tot contul. O sa treceti pe buget de avarie.

BALANTA

Un posibil castig de cauza, vi se da dreptate, va recuperati niste bani pe care-i credeati pierduti, vi se platesc daune materiale, morale, e un castig.

SCORPION

Bine-ar fi sa va multumiti cu suma de bani pe care o primiti deocamdata, pentru ca de-abia de luna viitoare o sa luati mai multi bani. Inca putintica rabdare.

SAGETATOR

Posibila negociere cu cineva care are experienta in domeniul in care lucrati si va puneti de acord sa contribuie fiecare cu ce poate la o afacere, un proiect.

CAPRICORN

Se fac niste schimbari la voi la serviciu si poate reusiti sa-i strecurati sefului si preferintele voastre sa nu deveniti niste simpli executanti.

VARSATOR

Poate ar trebui sa trimiteti o confirmare catre o agentie de turism, hotel, sa spuneti daca va mai duceti sau nu si daca da, in ce perioada.

PESTI

Reveniti asupra unui contract, sa nu mai inghititi niste conditii sub nivelul vostru. De-acum incolo ati ridicat stacheta, aveti alte pretentii.