Horoscop Azi

Horoscop Mihai Voropchievici. Zodia care își schimbă viața în această perioadă

Dacă ai discernămantul respectiv, Universul îţi oferă anul acesta dragostea de oameni pentru oameni.

HOROSCOP Berbec trebuie să decidă ce vrea să facă cu viaţa lui, să găsească răspunsul la intrebările mai vechi. Pot face schimbări fantastice, benefice.

HOROSCOP Taur are un an al dragostei, dar e ca luminiţa de la capătul tunelului. Apar multe surprize plăcute. Trebuie să îşi deschidă inimă.

HOROSCOP Gemeni trebuie să iasă din starea lor de confort, să îşi asume unele riscuri. Lecţia de viată spune că dacă nu găsesc un final fericit să caute un nou început.

HOROSCOP Rac trebuie să se ocupe mai mult de cuplu, dacă sunt deja căsătoriti. Lecţia: să ii lase pe cei din jur să ii vadă aşa cum sunt cu adevărat.

HOROSCOP Leu trebuie să privească in el, să facă schimbările care să ii facă pe ei fericiţi si nu pe ceilalţi.

HOROSCOP Fecioara este mai dificilă. Trebuie să facă schimbări, să aibă incredere in ea. Trebuie să facă mici compromisuri. Lecţia: descoperă lumea ta si abandonează-te total în trăirile tale interioare.

HOROSCOP Balanţa primește un imbold si de multe ori se poate înţelege greşit. Trebuie să aleagă ce e mai bun pentru ele afectiv.

HOROSCOP Scorpion culege beneficiile muncii sale abia in anii următori. Tot ce decide trebuie să pună in aplicare.

HOROSCOP Săgetătorii sunt sfătuiti să vină cu ceva nou in viaţa lor. Nu trebuie să facă o pasiune pentru prima opţiune. Ei de multe ori întind arcul si apoi pleacă.

HOROSCOP Capricornii trebuie să accepte noul, să călătorească, să iasă din tiparul lor de confort, din limitări. Lecţia: oricând poţi să fii fericit.

HOROSCOP Vărsătorii trebuie să facă anumite compromisuri. Trebuie să fie deschişi in dragoste, să accepte provocările.

HOROSCOP Peştii trăiesc dragostea la cotele cele mai înalte. Îşi pot schimba viaţă pentru totdeauna in acest an”, a declarat Voropchievici la Antena 3.