Horoscop Azi

Horoscop 5 octombrie 2018. Zodia care va primi mărire de salariu

Horoscop 5 octombrie 2018. O zi perfectă pentru a vă gândi la planuri de viitor. Luaţi în considerare anumite idei, chiar dacă par nebuneşti sau greu de realizat, circumstanţele sunt favorabile în orice domeniu.

Vă aşteaptă beneficii considerabile în sfera financiară, mulţi nativi vor primi un bonus considerabil şi multe aprecieri din partea superiorilor. În dragoste veştile sunt la fel de bune. O mini-vacanţă de câteva zile ar fi o idee grozavă, iar familia şi cei dragi vor fi foarte încântaţi de idee.

Horoscop 5 octombrie 2018 Berbec

Berbecii vor avea, astăzi, o zi foarte interesantă. Veţi avea un comportament imatur şi veţi fi deschişi la conflicte. Există riscul să vă pierdeţi cumpătul, iar acest lucru vă dezavantajează total. Persoanele din jur ar putea pierde respectul pe care vi-l purtau până acum sau îşi vor schimba complet părerea despre voi. Acest comportament este cu atât mai riscant cu cât v-ar putea afecta viaţa profesională sau cea sentimentală. Astrele vă recomandă să vă controlaţi emoţiile, iar această zi va trece fără probleme. Există chiar o şansă să câştigaţi atât pe plan profesional, cât şi pe plan sentimental.

Horoscop 5 octombrie 2018 Taur

Taurii vor fi astăzi de neoprit. Determinarea este cuvântul de bază, iar ambiţia de care daţi dovadă va înlătura toate obstacolele întâlnite în această zi. Totuşi, există riscul ca această atitudine să rănească un prieten, o rudă sau un coleg. Dacă nu puteţi preveni acest lucru, încercaţi să reparaţi totul cât mai rapid. Spre seară, veţi primi o scrisoare, un mesaj sau un e-mail de foarte mare importanţă.

Horoscop 5 octombrie 2018 Gemeni

Gemenii vor avea, astăzi, o zi relaxantă. Un eveniment important în această zi va fi reprezentat de întâlnirea cu o persoană pe care o consideraţi rivală şi care va recunoaşte, în sfârşit, că aveţi dreptate. Veţi avea parte de o altă victorie, tot astăzi, dar de această dată în viaţa sentimentală. Dacă aveţi de făcut cumpărături, astăzi este ziua voastră norocoasă. Veţi găsi o mulţime de lucruri folositoare la preţuri foarte mici.

Horoscop 5 octombrie 2018 Rac

Racul ar trebui să stea departe de stres şi de activităţile care implica un efort crescut. Au nevoie să-şi păstreze toată energia pentru sfârşitul zilei, atunci când e foarte posibil să ia parte la o discuţie importantă, o întâlnire sau o negociere în afaceri. Trebuie, de asemenea, să fie foarte atenţi la aspectul fizic şi la vestimentaţie la acest eveniment şi să dea dovadă de maxim profesionalism. Astrele le romandă să aibă mare grijă la ceea ce spun şi la ţinută, orice gest deplasat ar putea fi taxat dur.

Horoscop 5 octombrie 2018 Leu

Şi leii trebuie să acorde mare atenţia felului în care interacţionează cu cei din jur în această zi. Glumele lor pot fi deranjante, simţul umorului uşor cinic nefiind pe placul tuturor. Înainte de toate, astrle le recomandă să evite şicanele, chiar şi prieteneşti, la adresa colegilor de muncă şi a celor care nu le sunt extrem de apropiaţi. O rudă le va face o surpriză foarte plăcută, făcându-le cadou ceva ce îşi doreau cu ardoare sau chiar prezentându-le o persoană interesantă.

Horoscop 5 octombrie 2018 Fecioară

Fecioarele au o energie fantastică în această zi! Şi au mare nevoie de asta. Se vor angaja într-o confruntare decisivă cu… un adversar mai vechi. Sunt toate şansele ca acesta din urmă să atace fără ocolişuri, cu gesturi neprevăzute. Disputa le va consuma mai mult decât s-ar fi aşteptat, dar în cele din urmă, vor ieşi victorioase. Însă, atenţie, pentru acest câştig vor plăti un preţ foarte mare, posibil o îndepărtare dureroasă de persoane dragi lor.

Horoscop 5 octombrie 2018 Balanţă

Dacă nu vor fi atente, Balanţele riscă să intre în discuții tulburi pe teme foarte delicate. Înainte de a intra în aceste conversaţii, ar trebui ca aceşti nativi să-şi stabilească mental limitele până la care vor să ducă discuţia. Dacă vor uita acest sfat, dintr-un motiv oarecare, aceşti nativi trebuie să-şi recunoscă greșeala și să încerce să o corecteze cât mai curând posibil. În general, vineri va fi o zi uşoară pentru Balanţe. Vor fi jucăuşe, vor flirta, vor glumi şi vor râde cu poftă.

Horoscop 4 octombrie 2018 Scorpion

Astăzi, Scorpionii vor fi atenți să nu greşească în tot ce are legătură cu finanțele sau locul de muncă. Este o abordare foarte înțeleaptă și le va permite să evite să facă o greșeală fatală. Aceşti nativi trebuie să fie precauți și când vine vorba de viața lor personală. Trebuie să înţeleagă ce s-a întâmplat în trecutul lor înainte de a începe o nouă poveste de dragoste. Dacă au un partener de viaţă, Scorpionii ar face bine să îşi facă auzită vocea şi ce nu le convine pentru a evita să devină marionete atunci când încearcă să rezolve anumie conflicte.

Horoscop 5 octombrie 2018 Săgetător

Săgetatorii vor petrece această zi de vineri într-o stare bună. Ziua de lucru va zbura cu ușurință și cu greu vor simţi oboseala. Nu se vor gândi decât la weekend. Vor face o vizită celui mai bun prieten, vor merge la un eveniment social sau la o petrecere planificată. Se vor bucura de fiecare moment. Mai târziu, spre seară, Săgetătorii se vor odihni acasă, se vor relaxa şi se vor recupera după ziua plină.

Horoscop 5 octombrie 2018 Capricorn

Capricornii au parte de o zi liniştită şi relaxantă, chiar şi la serviciu. În urma activităţii excepţionale pe care aţi prestat-o în ultima vreme, superiorii voştri vor rămâne uluiţi şi plăcut impresionaţi de calităţile voastre profesionale. Continuaţi pe acelaşi drum, căci o surpriză enormă va apărea chiar la finalul zilei, când vi se poate propune o majorare salarială neaşteptată.

Horoscop 5 octombrie 2018 Vărsător

Vărsătorii sunt foarte încrezători astăzi şi îşi vor face apariţia în lume cu un outfit extravagant, ieşit din comun şi neobişnuit pentru ei. Nu încercați să vă suprimați unicitatea pentru a se potrivi cu părerea celor din jur. Vor exista persoane care vor aprecia nespus curajuld e care aţid at dovadă şi vă vor cere chair şi anumite sfaturi vestimentare. Per total, o zi reuşită.

Horoscop 5 octombrie 2018 Peşti

Peştii au tendinţa astăzi să vorbească puţin mai mult ca de obicei, cu toţi cei din jur. Nici nu veţi observa când veţi divulga anumite secrete pe care le ştiţi de la cei dragi. Există astfel posibilitatea ca această persoană să folosească detaliile picante din viaţa prietenilor tăi, pentru a şantaja. Încercaţi să aplanaţi acest conflict de interese cu multă politeţe şi aveţi grijă ca în viitor să respectaţi încrederea pe care o au ceilalţi în voi.