Horoscop Azi

Bărbatul a prezentat o acrobație diferită alături de câinele său

Christian Atayde Stoinev a fost un acrobat din sezonul doi de la American’s Got Talent. Christian are un trecut care îl recomandă pentru a deveni un acrobat. Acesta s-a născut pe 4 decembrie 1991 în ,,Circus City “ din Sarasota, Florida.

Tată său, Ivan Stoinev este un acrobat la circul bulgar care și- a părăsit țara la vârsta de 13 ani pentru a performa la Ringling Bros și Barnum & Bailey Circus. Mama lui, Maritza Atayde este o fostă acrobată care face face parte din familia Atayde, deținătorii celui mai timpuriu, mare și cel mai celebru circ din Mexic, Circul Atayde Hermanos.

Christian și-a făcut debutul la vârsta de 6 ani stând pe umerii tatălui său într-un act de aterizare libera. Părinții lui l-au învățat toate disciplinele de bază ale circului. Christian a devenit în timp monociclist si echilibrist.

A petrecut o mare parte din copilăria sa la Big Apple Circus, unde tatăl sau a fost director de spectacole, iar mama sa a lucrat într-o capacitate administrativă. Cu toate acestea, Christian a devenit o senzație pe internet cand a participat la American’ s Got Talent.

Acest act consta în echilibratul mâinilor, la un moment dat, acesta se balansa în timp ce câinele sau se plimba pe tot corpul lui. După, câinele a făcut o cascadorie alergând picioarele sale din fată.

Piers Morgan, Sharon Osbourne și David Hasselhoff au votat ,, Da ” trimițându-l în etapa următoare în Vegas. Acest act se dovedește că animalele au de asemenea un mod mult mai complex de a gândi și a percepe lucrurile.

Aceste animale sunt domestice și ar trebui considerate familii. Nu mai vorbim despre faptul că aceste animale sunt încă considerate alimente în unele țări.

Urmăriți acest videoclip incredibil de mai jos: