Horoscop Azi

Intrarea lui Venus în Scorpion afectează fiecare zodie de AZI și până pe 31 octombrie

Cum afectează fiecare zodie până la 31 octombrie

Pe data de 10 septembrie, Venus a intrat în semnul zodiacal Scorpion în locul lui Pluto și Jupiter. Venus va comunica cu Marte în Capricorn, planeta războiului. Este un sezon intens în ceea ce privește dragostea care ne da va lecții valoroase.

Iată cum afectează acest eveniment fiecare zodie:

Berbec, Venus activează casa a 8-a, Renașterea

Viața romantică va trece prin multe schimbări. Dacă îți dorești să reinventezi roata în acest aspect, acum este momentul. Dacă îți dorești să reaprinzi flacăra cu un fost partener, lucrurile vor lua o întorsătură interesantă.

Taur, Venus activează casa a 7-a, Parteneriat și Căsătorie

Vei avea momente de derută în ceea ce privește dorințele tale în viata amoroasă și ai nevoie de răspunsuri cu privire la relația ta. Nu lăsa această tranziție să îți afecteze nevoile, trebuie să lupți până la capăt.

Gemeni, Venus activează casa a 6-a, Sănătatea

Vei privi lucrurile în anasamblu și îți vei da seama de ce ai nevoie. Te vei concentra pe dragostea de sine și vei lua decizii care îți vor schimba viața atunci când te vei simți cel mai stresat.

Rac, Venus activează casa a 5-a, Romantismul

Acum este momentul pentru plăcere și romantism. Vei întâlni mulți oameni noi care te vor învăța să gândești mai pozitiv. Vei descoperi armonia și romantismul, frumusețea în lucrurile mici.
Leu, Venus activează casa a 4-a, Casă, Familie, Siguranță

Este momentul să îți recâștigi simțul emoțional și să reconstruești o fundație unde ai simțit că dragostea a durut cel mai tare, ca o operație emoțională. Vei descoperi că există mai multe feluri de iubire.

Fecioară, Venus activează casa a 3-a, Comunicarea și Transportul

Vei căuta limbajul dragostei în partener. Cu Mercur în semnul tău, modul în care comunici este important pentru tine, acum mai mult ca niciodată.

Balanță, Venus activează casa a 2-a, Finanțele

Ești într-o perioadă în care te atașezi emoțional mai greu, în special de lucrurile materiale, ceea ce poate duce la generozitate din partea ta. Este momentul ca partea ta senzuală să crească.
Scorpion, Venus activează prima casă, Sinele

Este un moment extrem de intens pentru tine, simți că ai lucruri de rezolvat și vrei să vezi cum îți afectează dragostea cariera. Vei dori să crești, să îți îmbunătățești garderoba, să te simți mai confortabil în pielea ta.

Săgetător, Venus activează a 12-a casă, Spiritualitatea

Ești într-un loc în care îți dorești să explorezi, dar prin înțelesul propriu zis al dragostei, al plăcerii și al călătoriilor. Simți că ți-ai găsit sufletul pereche, iar genul de intimitate pe care îl simți este foarte plăcut.

Capricorn, Venus activează casa a 11-a, Prietenia

Este momentul să realizezi pe cine vrei să ții la distanță și pe cine să păstrezi în viața ta. O anumită prietenie poate să fie mai aproape de sufletul tău, iar dacă ești singur, te poți îndrăgosti de un prieten.

Vărsător, Venus activează casa a 10-a, Casp, Crieră, Reputație

Această tranziție îți va aduce o carieră nouă. Vei găsi un loc de muncă bun care te pasionează cu adevărat. Vei ști exact care sunt aspectele pe care trebuie să le îmbunătățești.

Pești, Venus activează casa a 9-a, Spiritualitatea

Vei găsi un echilibru între frumusețe și dragoste în această lună. Masculinul și femininul te vor ajuta să tee xprimi prin dragoste, rugăciune. Vei vedea viitorul mai clar și vei avea curaj să pui piciorul în prag în relație, cu privire la astepctele care te nemulțumesc.