Horoscop Azi

Horoscop 3 octombrie 2018. Care dintre zodii vor primi vești importante

Horoscop 3 octombrie 2018. O zi relaxantă şi liniştită, care va aduce însă multe surprize şi beneficii, mai ales în ceea ce priveşte sfera financiară. Aveţi încredere în forţele proprii şi nu leneviţi, altfel veţi avea de pierdut.

În dragoste, mai mulţi nativi au şansa de a-şi găsi perechea perfectă, chiar în cele mai neaşteptate momente.

Acordaţi mai multă atenţie celor din jur şi nu neglijaţi persoanele dragi din viaţa voastră. Există şansa ca una dintre ele să aibă mare nevoie de ajutorul vostru.

Horoscop 2 octombrie 2018 Berbec

Astăzi, berbecii îşi vor aminti cele mai importante evenimente din această vară. Astfel, nativii din Berbec vor fi predispuşi la melancolie, însă astrele vă recomandă să încercaţi să depăşiţi acest episod. Nu permiteţi să intraţi în această spirală cu energii negative. În schimb, bucuraţi-vă de toamnă, de zilele frumoase şi de planurile de viitor. Totul stă în mâinile voastre, inclusiv starea voastră emoţională.

Horoscop 2 octombrie 2018 Taur

Taurii au, astăzi, şansa de a întâlni o persoană care va face parte din viitorul lor. Nici nu vă veţi da seama cine este această persoană misterioasă şi modestă. Este foarte posibil ca el sau ea să devină viitorul vostru angajator, viitorul partener de viaţă sau un viitor prieten de nădejde. Astrele vă recomandă să îi trataţi la fel pe toţi cei pe care îi veţi cunoaşte astăzi. Fiţi politicoşi şi veţi avea parte de ceva bun în viaţa voastră.

Horoscop 2 octombrie 2018 Gemeni

Gemenii vor învăţa astăzi o nouă strategie de a aborda conversaţiile cu anumite persoane. Vă veţi întâlni cu anumite persoane cu care aţi putea intra în conflict, însă noua strategie vă va ajuta să ieşiţi învingători. Folosiţi cât mai des noua tehnică în relaţia cu soţul, şeful sau colegii de muncă şi veţi reuşi să evitaţi conflictele.

Horoscop 2 octombrie 2018 Rac

Racul trebuie să evite atitudinea de superioritate la adresa celor din jur. În cursul dimineţii e foarte posibil să găsească rezolvarea unei probleme importante, legată fie de viaţa profesională, de o moştenire sau de o afacere imobiliară. Sunt şanse ca cineva din jur să le ceară ajutorul într-o chestiune şi li se recomandă să facă tot posibilul pentru a-l oferi. Astrele spun că li se va întoarce înzecit.

Horoscop 2 octombrie 2018 Leu

Leii îşi înce ziua cu o stare nu tocmai bună, parcă simt că stime de sine le scade dramatic şi nu reuşesc să îşi dea seama din ce motiv. Trebuie să se concentreze cât mai bine pe recâştigarea încredererii în forţele proprii, lucru important nu doar pentru ei, ci şi pentru colegii, apropiaţii şi toţi cei din jur. Pentru a reveni pe linia de plutire, li se recomandă să se gândească la toate realizările profesionale de până acum şi să fie mândri de punctul în care au ajuns.

Horoscop 2 octombrie 2018 Fecioară

Fecioarele vor găsi o soluţie pentru a-şi creşte câştigurile financiare. Există mari şanse ca aceste noi venituri să vină dintr-un hobby la care aceşti nativi ţin foarte mult. Chiar dacă primesc o sumă de bani care le va însenina ziua, e prea devreme să transforme însă asta într-o sursă de venit. Îşi vor dedica toată atenţia activităţilor de rutină în această zi.

Horoscop 2 octombrie 2018 Balanţă

Astăzi, Balanţele au o stare foarte proastă. Se vor confrunta cu rudele, prietenii și subordonații cu privire la situațiile care le-au frustrat în relațiile cu ei. Comunicarea va fi una pozitivă şi va pemite rezolvarea cu succes a acestor probleme. Nu vor fi critici cu propria persoană, ba chiar se vor răsfăţa făcând o achiziţie extravagantă. Vor flirta în spatele partenerului de viaţă, vor ignora sfaturile terapeutului şi, în general, se vor comporta fără pic de caracter.

Horoscop 2 octombrie 2018 Scorpion

Scorpionii au toate motivele să fie astăzi cu zâmbetul pe buze. Vor primi o creștere uriașă la salariu în urma unei operațiuni financiare unice şi de succes. Încercările ulterioare de a repeta această reuşită, riscând mult mai multe investiții de capital, vor eşua. În plus, riscul nu este justificat în relațiile personale. Dacă vor face lucruri care vor da de bănuit şi vor cauza multe îndoieli, este puțin probabil să aibă rezultate pozitive.

Horoscop 2 octombrie Săgetător

În această zi, Săgetatorii vor putea să se bucure de timpul liber. Este bine să-şi facă timp pentru ei. În ceea ce privește problemele de sănătate pe care le-au gestionat cu grijă de capul, timp de mai mulți ani, este timpul să se adreseze medicului. Dacă nu au probleme de sănătate, această zi va fi în general plăcută. Ritmul relaxat le permite Săgetătorilor să stabilească întâlniri cu prietenii ş isă se distreze.

Horoscop 2 octombrie Capricorn

Capricornii au nevoie de mai multă motivaţie astăzi. Dacă sunteți mulțumiți doar de ceea ce puteți obține deja, nu veți atinge niciodată adevăratul dvs. potențial de succes. Nu vă fie frică să fiți ambițioși și să credeţi în capacitatea voastră de a vă dezvolta în plan profesional. Aveţi şansa de a obţine o majorare salarială binemeritată, atâta timp cât veţi da doadă de profesionalism, ambiţie şi dorinţa de implicare.

Horoscop 2 octombrie Vărsător

Vărsătorii au nevoie de mult curaj în această zi. Aveţi anumite sentimente pentru o persoană, posibil coleg/colegă la serviciu şi vreţi extrem de mult să-i împărtăşiţi aceste gânduri, dar vă temeţi de un refuz. Este o zi bună pentru astfel de evenimente şi nu trebuie să fiţi timizi. Amintiţi-vă că aveţi deja o relaţie colegială foarte bună, sunteţi deschişi unul cu celălalt, motiv pentru care puteţi să vă liniştiţi şi să trataţi „problema” cu relaxare. Aveţi şanse mari să ieşiţi în această seară la o întâlnire romantică.

Horoscop 2 octombrie Pești

Peştii au astăzi sarcina de a interveni în anumite situaţii conflictuale care au loc între membrii familiei, pentru a readuce pacea şi liniştea la domiciliu. Dând dovadă de înţelepciune, veţi reuşi să convingeţi aceste persoane să facă un compromis, înţelegând că nimic nu ar trebui să intervină între aceştia. La muncă veţi avea parte de o zi uşoară, liniştită, lipsită de evenimente complexe sau sarcini greu de realizat. În general este o zi bună, productivă.