Horoscop Azi

Fetița tocmai s-a externat din spital și cântecul ei a inspirat pe toată lumea

Atunci când ne exprimăm prin puterea unei melodii, ne simțim extrem de bine. Atunci când suntem stresați și avem prea multe probleme pe cap, putem pur și simplu să închidem ușa, să pornim muzica și să cântăm melodiile noastre preferate cât ne țin plămânii.

Chiar și atunci când suntem în cea mai proastă stare posibilă, ne putem baza pe muzică pentru a ne încuraja, pentru a ne reaminti de ceea ce avem și de jumătatea plină a paharului. Uneori, nici nu contează unde ne aflăm.

Atunci când suntem în duș avem un avantaj pentru că acustica este foarte bună, dar nu zgâriem pe nimeni pe urechi, dar de ce să nu cântăm și pe stradă, în mașină, sau la cumpărături? Chiar ne face bine să ne descărcăm puțin, mai ales atunci când suntem în trafic și plin de nervi.

Nu contează ce vârstă avem, dacă suntem talentați sau nu, muzica ne invadează sufletele și trebuie să lăsăm asta să se vadă! Această fetiță mică, Payten Foster, știe exact despre ceea ce vorbim. Este acea persoană care ne face să credem că nu este deloc ciudat să cântăm atunci când simțim nevoia să ne exteriorizăm.

Iat-o pe micuță, în elementul ei, simțindu-se bine și exprimându-se prin intermediul cântecului ei preferat, mai ales după ce a fost speriată în perioada cât a stat în spital. Cu o săptămână înainte ca imaginile cu Payten să ajungă virale, aceasta nu se simțea foarte bine.

A stat în spital din cauza unei condiții care o prevenea să își trăiască viața așa cum trebuia. Cu puțină odihnă și îngrijire, Payten s-a recuperat complet, și, lapte zile mai târziu, a putut să se ridice în picioare și să cânte așa cum o face în imagini.

Familia ei spune că fetița cântă melodia “Break The Chain”, a lui Tasha Cobb din nou și din nou, dar asta nu deranjează pe nimeni pentru că este o încântare să o auzim! Payten este o bombonică puternică, iar vocea ei poate să străbată multe ziduri, asemenea personalității ei.

Cântecul nu este deloc ușor, un cântec care Îl are în atenție pe Dumnezeu. Payten cântă această melodie cu putere și pasiune care chiar atrag atenția și te fac să apreciezi faptul că ea înțelege asemenea cuvinte de care se folosește pentru a se exprima. Are un nou drum în viață și va face tot posibilul să profite de fiecare secundă.

Este starul acestui spectacol, și, în timp ce și alți copii apar în imagini, toți ochii sunt îndreptați către ea, către talentul și modul de a și-l expune, cu atât de multă dăruire. Payten este puternică și chiar îți cere atenția.

Cea mai bună parte? Chiar dacă toată lumea o privea pe ea, aceasta se purta ca și cum era singură în cameră, simțea nevoie de aceste cuvinte puternice și nu îi este frică să o arate. Fetița ne învață ceva: să fim recunoscători pentru sănătatea noastră, să apreciem ceea ce avem.

Vârsta acesteia nu a împiedicat-o să înțeleagă cât este de important să se bucure de viață!