Horoscop Azi

Tatuaje 3D impresionante și regulile legate de ele în lume

Tatuajul este o formă de artă apărută încă cu mii de ani în urmă. La început, acesta era realizat cu ajutorul unor ustensile din os, care aveau aspectul unor dălți zimțate.

Deși la început tatuajele aveau rolul de a marca funcția unui individ într-un trib, acesta a fost preluat de europeni și de alte națiuni, modificându-și funcția în una artistică. Odată cu omenirea, tatuajul a parcurs o cale lungă de evoluție și s-a schimbat în dependență de cultura epocii, iar în prezent chiar a devenit o modă.

Maeștrii în acest domeniu au avansat atât de mult, încât pot crea pe pielea doritorilor chiar imagini 3D sau iluzii optice. Această tehnică de tatuare a devenit extrem de populară în ultimul timp. În acest articol îți prezentăm câteva din cele mai reușite exemple de astfel de tatuaje.

Oamenii care aleg să își înfrumusețeze corpul cu astfel de tatuaje se deosebesc prin curajul și originalitatea sa.

Tatuajele arată incredibil de realistic.

Însă dacă ai decis să faci acest pas, trebuie să ții cont de faptul că nu toate țările salută aplicarea tatuajelor pe corpul uman. De exemplu, în Japonia, un om cu tatuaj nu poate deține funcții în organizațiile de stat sau să înoate în locuri publice.

Sri Lanka nu primește turiști, care au tatuaje cu Buddha, pentru că asta le denigrează convingerile religioase.

Statisticile spun că în America, 36% din populația tânără, cu vârsta cuprinsă între 18 – 25 de ani, deține cel puțin un tatuaj, în timp ce populația adultă, cu vârsta cuprinsă întră 26-40 de ani, deține un procentaj de 42%.